search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 21:58
MENU CLOSE

Τέλος από τον ΑΝΤ1 η Σκορδά: Αποχαιρέτησε με δάκρυα συνεργάτες και τηλεθεατές – «Θέλω να συνεχίσω να σας φτιάχνω τη διάθεση, αυτό μόνο» (Video)

08.07.2022 14:59
faii-skorda-new

Αυλαία έριξε το Πρωινό, με τη Φαίη Σκορδά να αποχαιρετά το τηλεοπτικό κοινό με δάκρυα στα μάτια.

Πρώτος πήρε τον λόγο ο Γιώργος Λιάγκας, λέγοντας τα εξής: «Μια χρονιά φτάνει στο τέλος της. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω την Φαίη πάνω απ’ όλα, να ευχαριστήσω τον ΑΝΤ1 και κυρίως τους ανθρώπους που δούλεψαν πολύ σκληρά.

Πραγματικά, έδωσαν ό,τι καλύτερο μπορούσαν φέτος ήταν μια πετυχημένη εκπομπή και γι’ αυτό να ευχαριστήσουμε και τους τηλεθεατές που πραγματικά μας στήριξαν. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους. Καλό καλοκαίρι».

Ακολούθησε η Φαίη Σκορδά η οποία απευθυνόμενη σε συνεργάτες και τηλεθεατές είπε εμφανώς συγκινημένη:

«Δεν έχω ετοιμάσει τίποτα. Θα ήθελα μόνο ένα λεπτό. Ένα λεπτό μέσα στο οποίο δεν μπορώ να σας περιγράψω αυτά τα 9-10 χρόνια στην οικογένεια του ΑΝΤ1. Με χαμόγελο και με ευγνωμοσύνη θέλω να κλείσει αυτή η σεζόν.

Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του ΑΝΤ1, γιατί είναι πραγματικά οικογένεια. Γιατί είναι κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι πραγματικά σε αγκαλιάζουν. Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον άνθρωπο που είναι δίπλα σε όλους, ό,τι κι αν συμβεί, είναι ο πρόεδρος του ομίλου ΑΝΤ1, αλλά πάνω απ’ όλα είναι ο άνθρωπος Θοδωρής Κυριακού. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την εμπιστοσύνη μέχρι τελευταία στιγμή» είπε και πρόσθεσε:

«Να ευχαριστήσω αυτή την ομάδα, σας κοιτώ όλους στα μάτια αυτές τις μέρες. Δεν έχει καμία σημασία, γιατί αυτό που μένει στο τέλος είναι μόνο μια αγκαλιά. Χθες κοιτούσα την Λίτσα και δεν άντεχα».

Χωρίς να αναφέρει τη λήξη συνεργασία της με τον σταθμό του Αμαρουσίου, αρκέστηκε να πει ότι επιθυμία της είναι να συνεχίσει να φτιάχνει τη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού.

«Να περάσετε ένα υπέροχο καλοκαίρι. Εγώ θέλω να συνεχίσω να σας φτιάχνω τη διάθεση. Αυτό μόνο. Καλό καλοκαίρι! Σας αγαπώ πολύ!» είπε χαρακτηριστικά και ξέσπασε σε κλάματα.

Διαβάστε επίσης:

ΕΡΤ: Τα βρήκε σκούρα ο παρουσιαστής – Πιάστηκε αδιάβαστος (Video)

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Με μπουγέλο αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές! (Videos)

Άγριες Μέλισσες: Το τραγικό τέλος του Δούκα «λύγισε» το Twitter – Αποθεώθηκε η «Μυρσίνη» για την ερμηνεία της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 21:55