search
ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 22:15
MENU CLOSE

Βίντεο τρόμου στο Τορόντο: Εργάτης αιωρείται από γερανό, πολλά μέτρα πάνω από το έδαφος

08.07.2022 21:46
torondo_new

Εικόνες τρόμου στο Τορόντο, καθώς εργάτης κρεμάστηκε (άγνωστο πως) από έναν γερανό που σηκώνει μία μεγάλη παλέτα ανάμεσα σε ουρανοξύστες.

Ο εργάτης είχε καταφέρει να κρατιέται από ένα σχοινί και να βρίσκεται κάτω από την παλέτα, αρκετά μέτρα ψηλά από το έδαφος. Ο γερανός κατέβαινε προς τα κάτω και ο άτυχος εργάτης που φώναζε, κουνούσε τα πόδια του στον αέρα.

Συνάδελφοί του, του φωνάζουν «κρατήσου αδερφέ» και μονολογούν «Θεέ μου, πως έγινε αυτό;». Βλέποντας τον γερανό να κατεβαίνει, κρατάνε την ανάσα τους, ωστόσο δεν είναι σίγουρη ότι ο χειριστής του γερανού τον έχει δει, καθώς όπως κατεβαίνει η παλέτα και κατ’ επέκταση ο εργάτης που αιωρείται, από κάτω έχει δομικά υλικά και υπό δημιουργία κτίριο και του φωνάζουν «σταμάτα».

Αν και το βίντεο δεν δείχνει τον άνδρα να φτάνει σε ασφάλεια στο έδαφος, οι υπεύθυνοι επιβεβαίωσαν ότι ο εργαζόμενος κατέβηκε με ασφάλεια και δεν υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς.

Διαβάστε επίσης:

Ο Σίμπα το κατσικάκι με τα αυτιά του… Ντάμπο έχει γίνει πλέον σταρ (Videos)

Βρετανία: Πρόταση μομφής καταθέτουν οι Εργατικοί – Στόχος η άμεση απομάκρυνση Τζόνσον (Video)

Νέες προειδοποιήσεις Πούτιν: Οι κυρώσεις συνεπάγονται καταστροφική αύξηση των τιμών για τους καταναλωτές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 22:14