search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 04:36
MENU CLOSE

Χαλκιδική: Εντείνεται η αγωνία για τους δύο αγνοούμενους – Συνεχίζει τις έρευνες το Λιμενικό

10.07.2022 00:57
Χαλκιδική: Σε εξέλιξη θαλάσσιες έρευνες για τον εντοπισμό Γάλλου τουρίστα - Media

Στα ύψη βρίσκεται η αγωνία για τους δύο αγνοούμενους κολυμβητές στο Ποσείδι της Χαλκιδικής, με την επιχείρηση εντοπισμού τους να βρίσκεται σε εξέλιξη, τη στιγμή που η νύχτα δυσχεραίνει τις έρευνες.

Σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, πρόκειται για δύο νέους ηλικίας 28 και 30 ετών από την Βόρεια Μακεδονία. Συγκεκριμένα, μια παρέα τριών φίλων από τη γειτονική χώρα αποφάσισε να πέσει στη θάλασσα στο Ποσείδι της Χαλκιδικής, μετά από πάρτι γενεθλίων.

Οι νεαροί βούτηξαν σε ένα επικίνδυνο σημείο και μάλιστα σε μια μέρα που στην περιοχή έπνεαν άνεμοι εντάσεως 5 – 6 μποφόρ.

Ο ένας από τους τρεις νεαρούς εντοπίστηκε ζωντανός μετά από ώρες και με τη βοήθεια σέρφερ. Ωστόσο οι άλλοι δύο παραμένουν αγνοούμενοι.

Οι νεαροί, που πιθανότατα είχαν καταναλώσει αλκοόλ, παρασύρθηκαν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα στα ανοιχτά, με τους αυτόπτες μάρτυρες να μην προλαβαίνουν και στη συνέχεια να μην μπορούν να τους βοηθήσουν.

Η επιχείρηση εντοπισμού των δύο αγνοούμενων συνεχίζεται από το Λιμενικό Σώμα. Πριν πέσει η νύχτα, επιχειρούσαν, εκτός από ένα σκάφος του Λιμενικού Σώματος, ένα ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, ένα ψαροκάικο και εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ – Άρπαξαν 1.000 ευρώ (Photo)

Τρίκαλα: Πέθανε ο ραδιοφωνικός παραγωγός Κώστας Κορλός – Το συγκινητικό αντίο του δημάρχου Τρικκαίων

Αχαΐα: Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά – Καλά νέα και από τη φωτιά της Λευκάδας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 02:49