search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 04:44
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Χαροπαλεύει στο «Παπαγεωργίου» ο 25χρονος – Περπάτησε 400 μέτρα για να ζητήσει βοήθεια (Videos)

13.07.2022 11:32
pyrovolismoi_new

Δεύτερο αιματηρό επεισόδιο, με τραυματία από πυροβολισμούς, σημειώθηκε μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Το νέο περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης, στη συμβολή των οδών Χατζούδη και Ελλησπόντου, στην οδό Νεοχωρίου, στην περιοχή της Παναγίας Φανερωμένης.

Σύμφωνα με το thestival, ένας αραβόφωνος 25χρονος δέχτηκε επίθεση από ομάδα ατόμων ενώ ένας από τους δράστες τον πυροβόλησε με πιστόλι.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στην Αστυνομία ότι άκουσαν τρεις πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες κάμερες ασφαλείας από παρακείμενα καταστήματα έδειξαν ότι οι δράστες της επίθεσης ήταν έξι.

Αρχικά του επιτέθηκαν τρία άτομα, εκ των οποίων το ένα άνοιξε πυρ. Σε κοντινή απόσταση βρίσκονταν ακόμη τρία άτομα, τα οποία κινήθηκαν εναντίον του.

Σε κρίσιμη κατάσταση ο 25χρονος

Με όση δύναμη του είχε απομείνει ο τραυματίας περπάτησε από την οδό Νεοχωρίου μέχρι το βενζινάδικο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Βενιζέλου και Λαγκαδά. Εκεί ζήτησε βοήθεια. Ο υπάλληλος του πρατηρίου κάλεσε το ΕΚΑΒ.

Η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. που κλήθηκε στο σημείο ενημέρωσε το κέντρο της Άμεσης Δράσης ότι το άτομο φέρει τραύματα από σφαίρες.

Για εκατοντάδες μέτρα υπήρχαν σε πολλά σημεία του πεζοδρομίου κηλίδες από αίμα.
Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει στη προσαγωγή έξι ατόμων.

Μόλις αποσαφηνίστηκε το τι συνέβη κλήθηκαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Από τα ίχνη αίματος και από μαρτυρίες της γειτονιάς προσδιορίστηκε ο ακριβής τόπος της αιματηρής συμπλοκής.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ κάλυκες δεν βρέθηκαν πουθενά. Μόνο εκεί όπου πυροβολήθηκε το θύμα βρέθηκε μία βολίδα.

Τέλος να σημειωθεί ότι οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο το συγκεκριμένο περιστατικό να συνδέεται με το χθεσινοβραδινό αιματηρό συμβάν στην πλατεία Χημείου του ΑΠΘ.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στον Real FM: Μεγάλες ζημιές στις εγκαταστάσεις του σταθμού – Σημειώθηκαν εκρήξεις, βρέθηκαν γκαζάκια (photos/videos)

Κορωνοϊός – Σαρηγιάννης: Πάνω από 300.000 τα ενεργά κρούσματα – Πού έχει σημειωθεί ήδη κορύφωση (Video)

Παλλήνη: Ένας νεκρός από φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50