search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 10:47
MENU CLOSE

Ζεράρ Πικέ: Viral το βίντεο που τον δείχνει προβληματισμένο να ακούει Σακίρα ενώ οδηγεί

14.07.2022 21:52
pike_new

Ο χωρισμός του Ζεράρ Πικέ από τη Σακίρα απασχόλησε αρκετά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όλα δείχνουν πως αυτό θα συνεχίσει για καιρό ακόμη, αφού οι δυο τους αποτελούσαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σόουμπιζ.

Από την επίσημη ανακοίνωση του άλλοτε ερωτευμένου ζευγαριού για τον χωρισμο τους, οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι σπάνιες. Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στα social media, ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον Πικέ, το οποίο αναμένεται να συζητηθεί αρκετά.

@carmonaa.23 Pique escuchando a shakira😱😂#carmonaa23 #paratii #fyp #tiktokindia #bcn #tiktok #tiktoker #tiktokespaña #parati #fcbarcelona #gaeltonto #pique #shakira ♬ sonido original – carmonaa23

Ο ποδοσφαιριστής εθεάθη στο αυτοκίνητό του αρκετά προβληματισμένος, με τους θαυμαστές που τον εντόπισαν, να περικυκλώνουν το αμάξι και να τον τραβούν βίντεο. Κάποιος από αυτούς, κόλλησε την κάμερα του κινητού τηλεφώνου του στο τζάμι του αμαξιού, αποκαλύπτωντας με αυτό τον τρόπο, ότι ο Πικέ άκουγε στο ραδιόφωνο… Σακίρα! Ο κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα που άκουγε το τραγούδι «Inevitable» της πρώην συντρόφου του ενώ οδηγούσε, έχει γίνει ήδη viral.

Το βίντεο που ανέβηκε στο TikTok από τον λογαριασμό @carmonaa.23, έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 4,5 εκατομμύρια προβολές και περισσότερα από 250.000 likes.

Σύμφωνα με την ισπανική αθλητική εφημερίδα Marca, ο Πικέ διέκοψε τη σχέση με την «σερβιτόρα» με την οποία φέρεται να είχε απατήσει τη Σακίρα. Την ίδια ώρα, οι δηλώσεις της μητέρας της Κολομβιανής σταρ σχετικά με τις σχέσεις ανάμεσα στην κόρη της και τον πατέρα των εγγονών της, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Η Νίδια Ριπόλ, δήλωσε συγκεκριμένα, ότι ελπίζει οι δυο τους να συμφιλιωθούν.

Διαβάστε επίσης:

Η Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει τις διακοπές της με Μάκη Παντζόπουλο και… Βίκτορ Ουγκώ

Γιώργος Λιανός: Η χιουμοριστική αντίδραση σε δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει υπερπολυτελές σκάφος

Σασμός – spoiler: Οι ανατροπές του δεύτερου κύκλου σε χαρακτήρες και ιστορίες – Τι αποκάλυψε η Μαρία Τζομπανάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 10:45