search
ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 00:23
MENU CLOSE

Κόρινθος: Η 18χρονη είχε χάσει τον κολλητό της φίλο σε τροχαίο – «Θα τον βρεις εκεί ψηλά στον παράδεισο»

19.07.2022 14:41
korinthos1

Μία τραγική ιστορία αποκαλύφθηκε μετά το σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα που έγινε χθες τα ξημερώματα, στο ύψος του Σταθμού Εξυπηρέτησης Αυτοκινήτων Σπαθοβουνίου και είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο των δύο νεαρών παιδιών, της 18χρονης Αναστασίας και του 16χρονου Αποστόλη.

Συγκεκριμένα, πριν από 1,5 χρόνο η αδικοχαμένη κοπέλα από την Κόρινθο είχε χάσει σε τροχαίο δυστύχημα τον κολλητό της φίλο.

«Κοριτσάκι μου όμορφο σίγουρα θα τον βρεις εκεί ψηλά στο παράδεισο στο επανιδείν αγάπες μου όμορφες και εσύ σε τροχαίο όπως και ο Θοδωρής μου. 23/2/21 Ο Θοδωρής μου και σήμερα εσύ 18/7/22 πας στον κολλητό σου καλό ταξίδι στους Αγγέλους», αναφέρει σε ανάρτησή της στο Facebook η μητέρα του κολλητού της 18χρονης.

«Της έλεγε στον ύπνο της ότι σύντομα θα έρθει κοντά της»

Η μητέρα του αδικοχαμένου φίλου της 18χρονης, Αλεξία Γόγολα, σε δηλώσεις της στο protothema.gr, αναφέρθηκε στη σχέση που είχαν τα δύο παιδιά, αλλά και σε ένα προφητικό όνειρο.

«Ήταν πολύ αγαπημένοι με τον Θοδωρή μου. Μιλάγαμε συνεχώς και οι φίλες της μου είπαν ότι την είχαν δει το προηγούμενο βράδυ που είχαν βγει βόλτα. Τα παιδία ήταν για διασκέδαση στο Βραχάτι και μετά από ό, τι έμαθα έκαναν περαντζάδα με το αμάξι. Έτσι κατέληξαν στο Σπαθοβούνι», είπε.

«Είχαμε μιλήσει μετά το τροχαίο και μου είχε πει ότι είδε ένα όνειρο με τον Θοδωρή μου. Της έλεγε στον ύπνο της ότι σύντομα θα έρθει κοντά της. Και τώρα έγινε αυτή η τραγωδία», αποκάλυψε στη συνέχεια.

Η κ. Γόγολα τονίζει πως τα παιδιά ενδεχομένως να πήραν τα κλειδιά του αυτοκινήτου του πατέρα τους αργά την νύχτα και μετά πήγαν στο Βραχάτι για ποτό. 

«Έχουν χαθεί πολλά παιδιά έτσι. Και στο συγκεκριμένο σημείο. Απέναντι σκοτώθηκε ένα παιδί 22 ετών και λίγο πιο πριν ένα παιδί από το Βέλο», επισημαίνει.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιές τώρα σε Φθιώτιδα, Λακωνία και Άρτα – Συναγερμός στην Πυροσβεστική

Κορωνοϊός – Παγώνη: Πότε περιμένουμε το πρώτο κρούσμα της παραλλαγής «Κένταυρος» στην Ελλάδα (Video)

Παγκράτι: Ποδηλάτης τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο – Δεν γνωρίζουν ποιος είναι, έκκληση για στοιχεία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 00:21