search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:40
MENU CLOSE

«Stranger Things»: Η σειρά «έβαλε» τo «Master Of Puppets» των Metallica για πρώτη φορά στο Billboard Hot 100

19.07.2022 16:10
metallica
credit: Facebook/@Metallica

Το κλασικό τραγούδι των Metallica «Master Of Puppets» μπήκε για πρώτη φορά στο Billboard Hot 100, μετά τη συμπερίληψή του στην τέταρτη σεζόν της σειράς «Stranger Things».

Το τραγούδι, που κυκλοφόρησε το 1986 στον ομώνυμο τρίτο δίσκο των Metallica, ακούγεται τώρα στο φινάλε του τέταρτου κύκλου της σειράς και πιο συγκεκριμένα στο επεισόδιο με τίτλο «The Piggyback».

Ο χαρακτήρας της σειράς, Eddie Munson (τον οποίο υποδύεται ο Joseph Quinn), παίζει το «Master Of Puppets» στην κιθάρα, πάνω σε μία ταράτσα.

Χάρη στην άκρως επιτυχημένη σειρά, ο… ύμνος του heavy metal γνώρισε έκρηξη δημοτικότητας. Το «Master of Puppets» εισήλθε επίσημα πλέον στο νούμερο 40 του Billboard Hot 100, κάνοντας το ντεμπούτο του 36 χρόνια από την κυκλοφορία του.

Παράλληλα, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα το τραγούδι των Metallica επρόκειτο να βρεθεί για πρώτη φορά στο UK Single Chart Top 40.

«Είναι απίστευτη τιμή να είμαστε τόσο μεγάλο μέρος του ταξιδιού του Έντι και να κρατάμε για άλλη μια φορά συντροφιά όλους τους άλλους καταπληκτικούς καλλιτέχνες που εμφανίζονται στη σειρά», έγραψε το συγκρότημα στο Instagram.

Το αληθινό σόλο κιθάρας που ακούγεται στο επεισόδιο, ηχογραφήθηκε από τον Ty Trujillo, γιο του μπασίστα των Metallica, Robert Trujillo.

Διαβάστε επίσης:

Υπόθεση Λιγνάδη: «Βιαστή τράβα φυλάκα» – Το τραγούδι του Σταμάτη Κραουνάκη

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Στη Σύρο η πρωταγωνίστρια του «Sex and the city» (Video)

Σχίζας – Παναγιώταρου: «Ασυγκράτητοι» στην παραλία – Παιχνίδια και καυτά φιλιά στη θάλασσα (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:40