search
ΔΕΥΤΕΡΑ 01.09.2025 15:01
MENU CLOSE

Κατερίνα Στεφανίδη: Το σπίτι το έσωσε από τη φωτιά ο μπαμπάς μου – Ο,τι βλέπεις στην τηλεόραση δεν είναι αλήθεια

21.07.2022 08:40
STEFANIDI_NEW

Η Κατερίνα Στεφανίδη έκανε την πρώτη ανάρτηση μετά τις στιγμές αγωνίας που πέρασε όταν το σπίτι της στην Παλλήνη κινδύνευσε από τη φωτιά. Όπως ενημέρωση η αθλήτρια το σπίτι διασώθηκε χάρη στον μπαμπά της.

«Πήγα για ύπνο αφού μίλησα με τους γονείς μου και μου είπαν ότι η φωτιά ήταν μακρυά. Ξύπνησα με εκατοντάδες κλήσεις και μηνύματα. Το σπίτι το έσωσε ο μπαμπάς μου. Εύχομαι ο εφιάλτης αυτός να τελειώσει σύντομα για όλους τους συνανθρώπους μας που είδαν τις περιουσίες τους να καίγονται», ήταν η πρώτη ανάρτηση της Κατερίνας Στεφανίδη.

Ένας χρήστης που τη ρώτησε αν το σπίτι τους κάηκε και έβαλε ένα emoji που… κλαίει από τα γέλια (!) έλαβε την «ππληρωμένη» απάντηση της αθλήτριας που τον αποκάλεσε «πολιτικοποιημένο γουρούνι».

«Ναι. ο Μπαμπάς σου με Νεροπίστολο το Έσωσε. Δεν Ντρέπεσαι λίγο. αντί να πείτε Ευχαριστώ σε όλους όσους έτρεξαν να βοηθήσουν λέτε “Όλη η Οικογένεια” Αηδίες πίσω από την Κομματική Ταυτότητα.. Όμως τι να περιμένεις από Ζαίους…», έγραψε κάποιος άλλος. Και σε αυτό απάντησε η Κατερίνα Στεφανίδη.

«Σε συγχωρώ γιατί είναι λογικό να πιστεύεις ότι υπάρχουν παντού πυροσβέστες αφού έτσι σου λένε τα κανάλια. Αλλά ναι ο μπαμπάς και οι γείτονες με κλαδιά έσωσαν τα σπίτια. Ό,τι βλέπεις στην τηλεόραση δεν είναι αλήθεια».

Διαβάστε επίσης:

Πυρκαγιές: Χωρίς ενεργό μέτωπο σε Πεντέλη, Μέγαρα, Σαλαμίνα – Πολύ μεγάλος κίνδυνος και σήμερα (Video)

Ενέργεια: Το σχέδιο της ΡΑΕ για την αντιμετώπιση κρίσεων στην ηλεκτροπαραγωγή

Πεντέλη: 20.350 στρέμματα έγιναν στάχτη από τη φωτιά – Ξεκίνησαν οι αυτοψίες στα κτίρια (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 01.09.2025 15:00