search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 03:13
MENU CLOSE

Κιλιάν Εμπαπέ: Το έριξε στο τζούντο στο Τόκιο

22.07.2022 19:27
empape_new

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι στην Ιαπωνία και οι παίκτες της δεν παρέλειψαν να μάθουν τα μυστικά του τζούντο από τους καλύτερους – Ο Κιλιάν Εμπαπέ αντιμετώπισε τον δις χρυσό Ολυμπιονίκη Σοχέι Όνο

Την περιοδεία της στην Ασία συνεχίζει η Παρί Σεν Ζερμέν και οι παίκτες της κατά την επίσκεψη στο Τόκιο αποφάσισαν να διδαχτούν το τζούντο από τους καλύτερους.

Ως γνωστόν το τζούντο γεννήθηκε στο νησί της Ιαπωνίας και εκεί ζουν και γράφουν ιστορία οι καλύτεροι τζουντόκα στον κόσμο. Επτά ποδοσφαιριστές της Παρί Σεν Ζερμέν ανάμεσα τους και ο Κιλιάν Εμπαπέ επισκέφτηκαν το Kudokan, τον ναό του τζούντο στο Τόκιο.

Εκεί τους περίμενε ο Τέντι Ράινερ ο οποίος έχει 3 χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια και 10 χρυσά σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Μαζί του ήταν οι επίσης θρύλοι του αθλήματος Τανταχίρο Νομούρα και Σοχέι Όνο.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αν και αρχικά έδειξε να φοβάται εν συνεχεία εισήλθε στο τατάμι για να αντιμετωπίσει τον 2 φορές χρυσό Ολυμπιονίκη Σοχέι Όνο. Ο θηριώδης Εμπαπέ τον έριξε στην αρχή στο τατάμι και αποθεώθηκε όμως η συνέχεια ήταν διαφορετική.

Οι ποδοσφαιριστές της Παρί είχαν και επίδειξη από τους κορυφαίους του είδους και ενθουσιάστηκαν.

Μαζί με τον Εμπαπέ την μοναδική αυτή εμπειρία έζησαν επίσης οι Χακίμι, Αϊκάρντι, Μπερνάτ, Κέρερ, Μαρκίνιος και Κιμπεμπέ.

Διαβάστε επίσης:

Νικ Κύργιος: Το έριξε στο ψάρεμα και προσπάθησε να πιάσει καρχαρία (Video)

Επίθεση Μαρινάκη σε Μπαλτάκο: «Αποδειχθήκατε αφερέγγυος εντολοδόχος»

Ολυμπιακός: Ανοιχτή η πρόκριση – Έμεινε στο 1-1 με τη Μακάμπι Χάιφα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:44