search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:19
MENU CLOSE

«The Lord of the Rings: The Rings of Power»: Κυκλοφόρησε το κύριο τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη σειρά (photos/video)

22.07.2022 12:45
THE-LORD-OF-THE-RINGS-THE-RINGS-OF-THE-POWER-5

Με «κλειδωμένη» την ημερομηνία προβολής του πρώτου επεισοδίου της σειράς «Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών: Τα δαχτυλίδια της εξουσίας» («The Lord of the Rings: The Rings of Power») στις 2 Σεπτεμβρίου, η συνδρομητική πλατφόρμα οπτικοακουστικού περιεχομένου Amazon Prime Video έδωσε στη δημοσιότητα το νέο τρέιλερ του πρώτου κύκλου επεισοδίων χαρακτηρίζοντας το ως κεντρικό.

Το κλιπ επιτρέπει στον θεατή μια βαθύτερη ματιά μετά το αρχικό τρέιλερ που μεταδόθηκε κατά τη διάρκεια του Super Bowl και ένα δεύτερο σύντομο teaser που είδαν κατ’ αποκλειστικότητα οι συνδρομητές της συνδρομητικής OTT Prime Video την περασμένη εβδομάδα.

H υπόθεση της σειράς εκτυλίσσεται χρονικά, χιλιάδες χρόνια πριν από τα γεγονότα που παρουσιάζονται στo βιβλίο «The Hobbit» και την τριλογία «The Lord of the Rings» του J.R.R. Tolkien και θα «ταξιδέψει» τους θεατές σε μια εποχή στην οποία σφυρηλατήθηκαν μεγάλες δυνάμεις, βασίλεια που γνώρισαν δόξα και κατέρρευσαν, ήρωες που δοκιμάστηκαν και κάνει την εμφάνιση του ο μεγαλύτερος Κακός που δημιούργησε η πένα του Tolkien, με σκοπό να «βυθίσει» τον κόσμο όλο στο σκοτάδι.

Στη σειρά οι συνδρομητές και οι φανατικοί των ταινιών, θα δουν παλιούς αλλά και νέους ήρωες σε καθηλωτικές περιπέτειες καθώς αντιμετωπίζουν την πολυπόθητη για το Κακό επιστροφή στη Μέση Γη.

«Τα δαχτυλίδια της εξουσίας» λογίζονται ως μια από τις κορυφαίες παραγωγές και επενδύσεις της Amazon εδώ και χρόνια. Ο γίγαντας του ηλεκτρονικού εμπορίου φέρεται να έχει δώσει 250 εκατ.  δολάρια μόνο για τα δικαιώματα.

Φημολογείται ότι θα γυριστούν πέντε κύκλοι επεισοδίων με συνολικό προϋπολογισμό που οι εκτιμήσεις θέλουν να υπερβαίνει κατά πολύ το ένα δισ. δολάρια, με πρόθεση για μια ακόμη παραγωγή σχετική με την σειρά (spin off). Αν ισχύουν όλα αυτά, τότε θα πρόκειται για  μια από τις πιο ακριβές τηλεοπτικές σειρές που έχουν γίνει μέχρι τώρα.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο δημοσιογράφος Θεόδωρος Καρζής

Ρελάνς από την Ελεύθερη Ώρα για τους «εμπρηστές» Iron Maiden – «Το λένε τα γεγονότα, όχι εμείς»

«Η σχέση μας πέρασε από 40 κύματα»: Το αντίο της Χριστίνας Σούζη στη Μαρία Αναστασοπούλου (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:17