search
ΤΡΙΤΗ 11.06.2024 15:02
MENU CLOSE

Φωτιά στην Εύβοια: Προσαγωγή υπόπτου για εμπρησμό στο δήμο Κύμης

25.07.2022 15:28
PYROSVESTIS_PENTELI

Στην προσαγωγή ενός υπόπτου για εμπρησμούς στο Αλιβέρι προχώρησαν το μεσημέρι της Δευτέρας οι αστυνομικές Αρχές.

Ο άνδρας εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς κατόπιν μαρτυριών ότι έβαζε φωτιές στην περιοχή.

Ο ύποπτος θα οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα.

Τέσσερις φωτιές στο Αλιβέρι

Τέσσερις φωτιές ξέσπασαν σήμερα το πρωί στο δήμο Κύμης Αλιβερίου οι οποίες κατασβέστηκαν πολύ γρήγορα χάρη στην άμεση επέμβαση πυροσβεστών, εθελοντών και εργαζόμενων του δήμου Κύμης Αλιβερίου ενώ η αστυνομία συνέλαβε επ’αυτοφώρω εμπρηστή που πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα και έβαζε φωτιές στην περιοχή.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις χρειάστηκε να επέμβουν στον δήμο Κύμης Αλιβερίου όταν ξέσπασαν τέσσερις φωτιές σε τέσσερα διαφορετικά σημεία του δήμου. Λίγο πριν το χωριό Βέλος, στο χωριό Άγιος Λουκάς, στην Χωματερή της Κύμης και στο χωριό Οριό της δημοτικής ενότητας Αυλώνος.

Ευτυχώς ο συντονισμός πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Πολιτικής προστασίας του δήμου Κύμης Αλιβερίου και εθελοντικών ομάδων ήταν πετυχημένος με αποτέλεσμα να αντιμετωπιστούν άμεσα όλες οι πυρκαγιές στο ξεκίνημά τους , ενώ αν επεκτείνονταν δεν θα μπορούσαν να κατασβεστούν εύκολα.

Επιπλέον συνελήφθη από το Αστυνομικό τμήμα Αλιβερίου άνδρας περίπου 55 ετών ο ποιος έβαζε φωτιές και αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Πρόκειται για τον Γ.Ν που πρίν 10 ημέρες είχε συλληφθεί από την αστυνομία πάλι για εμπρησμό στάλθηκε σε ψυχιατρική κλινική και με εντολή εισαγγελέα σε δέκα μέρες αφέθηκε ελεύθερος.

Αστυνομικοί του Αλιβερίου τον είχαν θέσει σε διακριτική παρακολούθηση και τον εντόπισαν να αγοράζει γκαζάκια από κατάστημα της περιοχής.

Σήμερα κάτοικοι τον είδαν να περιφέρεται με ένα μηχανάκι και να προσπαθεί να βάλει φωτιά.

Ειδοποίησαν την αστυνομία η οποία τον συνέλαβε επ’αυτοφώρω και αυτή την ώρα κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Αλιβερίου προκειμένου να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Χαλκίδας.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στη Χαλκιδική: Καλύτερη η εικόνα στη Φούρκα – Μάχη με τις φλόγες στη Μόλα Καλύβα (Video)

Φωτιά τώρα σε Ωρωπό και Σκαραμαγκά – Συναγερμός στην Πυροσβεστική (Video)

Αίγιο: Νεκρή στον καναπέ της η 43χρονη επιχειρηματίας Μαρίτα Αγγελοπούλου – Ο πατέρας της είχε δολοφονηθεί 11 χρόνια πριν (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 11.06.2024 15:02