search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 13:13
MENU CLOSE

Επική ανάρτηση του μουσικού που στοχοποιήθηκε για τη σαγιονάρα στο Προεδρικό

26.07.2022 17:19
sagionares-proedriko

Την ώρα που συνεχίζεται η συζήτηση για τον μουσικό της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ, Ιωάννη Στρατάκη, για το μείζον ζήτημα που ενδεχομένως απασχολεί όλη την ελληνική κοινωνία, ότι δηλαδή βρέθηκε στο προεδρικό μέγαρο πριν δεξίωση της επετείου για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας, φορώντας βερμούδα και τις σαγιονάρες, ο ίδιος δεν χάνει το χιούμορ του και τρολάρει ασύστολα στις αναρτήσεις του στο Facebook.

Μετά την αρχική του ανάρτηση, στην οποία ο ίδιος παραδεχόταν πως αυτός είναι ο άνδρας που απεικονίζεται με βερμούδα και σαγιονάρα και στην οποία τόνιζε πως η φωτογραφία τραβήχτηκε πριν την έναρξη της δεξίωσης, όταν και ο ίδιος πήγε, προκειμένου να αλλάξει ρούχα και να φορέσει το κοστούμι του, αυτήν την φορά, με φωτογραφία μία σαγιονάρα αναφέρει πως «αυτή είναι η πέτρα του σκανδάλου».

Η ανάρτηση του Ιωάννη Στρατάκη:

«Ἰδού! ἰδού ἡ πέτρα τοῦ σκανδάλου. Ἦλθε ἡ ὥρα νὰ ἐξαργυρώσω τὴν τόση προσοχὴ τοῦ Ἑλλαδικοῦ κοινοῦ, ἀνακοινῶν τὴν ἵδρυσιν τοῦ κόμματος τῆς Σαγιονάρας. Ἡ Νίκη εἶναι δική μας! Ἐλᾶτε κάλπες, θὰ βαδίσωμεν γιὰ ἄλλην μιὰν φορά τὴν ὁδόν τῆς ἐθνικῆς παλινορθώσεως. Τρέμετε ἀντίπαλα δέη!».

Αξίζει να σημειωθεί πως το «Σωματείο Εργαζομένων Καλλιτεχνών Ορχηστρών και Χορωδίας» της ΕΡΤ εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα.

Συγκεκριμένα, το Σωματείο έκανε σαφές πως η φωτογραφία από το Προεδρικό Μέγαρο, που απεικονίζει καλεσμένο στη χτεσινή δεξίωση της Προέδρου για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, με βερμούδα και σαγιονάρες, στην πραγματικότητα απεικονίζει ένα μουσικό της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ, την ώρα που πηγαίνει να κάνει sound-check. Όχι την στιγμή της στη δεξίωσης δηλαδή, αλλά δύο ώρες νωρίτερα από την έναρξη της.

Η ανακοίνωση του Σωματείου αναφέρει πως παρά την έντονη ζέστη, όλοι οι μουσικoί της ΕΣΟ παρουσιάστηκαν στην Πρόεδρο και τους καλεσμένους της φορώντας σμόκιν και τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα ένδυσης, επιδεικνύοντας τον προσήκοντα σεβασμό στους θεσμούς και στην Προεδρία της Δημοκρατίας.«Θεωρούμε ότι ο τρόπος που παρουσιάστηκε η φωτογραφία, θίγει το ήθος του συναδέλφου μας και πλήττει το κύρος της Ορχήστρας και των Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Κλείνοντας, το Σωματείο τονίζει πως επιθυμεί, όσα ΜΜΕ, ασχολήθηκαν με το θέμα, παρουσιάζοντάς το με λάθος πληροφορίες, να αποκαταστήσουν την αλήθεια. Παραθέτει μάλιστα και φωτογραφία του ίδιου του μουσικού, λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης

Διαβάστε επίσης:

Daily Mail: Selfie ήθελε να βγάλει ο 22χρονος Βρετανός που διαμελίστηκε από το ελικόπτερο στα Σπάτα (Video)

Φωτιά στον Έβρο: Μάχη στο νοτιοδυτικό τμήμα – Προσπάθεια να μην μπουν οι φλόγες στη ζώνη Α1

Κορωνοϊός: 136.077 νέα κρούσματα – Αύξηση σε νεκρούς και διασωληνωμένους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 13:13