search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 21:22
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Διακοπές και από την ΤV (Πίνακας)

26.07.2022 09:44
tv control new

Η κόντρα για την τηλεθέαση μαίνεται κανονικά. Απλώς διαφοροποιούνται τα δεδομένα τα οποία διαμορφώνονται από τα προγράμματα των σταθμών.

Στην «καρδιά» του καλοκαιριού από τα κανάλια εθνικής εμβέλειας ΑΝΤ1, Alpha, Star, Σκάι, κατέγραψαν απώλειες την εβδομάδα 18 εως 24 Ιουλίου συγκριτικά με την αμέσως προηγούμενη, σύμφωνα με τις δυναμομετρήσεις της Nielsen.

Τονωτικές ενέσεις για ΕΡΤ-2 και ΕΡΤ-3

Την πιο αξιοσημείωτη μεταβολή εμφάνισε η ΕΡΤ-3 (διαφορά +0,7%) χάρη στις απευθείας μεταδόσεις του παγκόσμιου πρωταθλήματος στίβου από το Όρεγκον των ΗΠΑ. Το σιρκουί της Γαλλίας (το ΣΚ) ήταν τονωτική «ένεση» για την ΕΡΤ-2.

Με ανεπαίσθητη μεταβολή το Mega επέστρεψε στην περιοχή με τα διψήφια μερίδια τηλεθέασης, ενώ διατήρησε αναλλοίωτο το μερίδιο του το Open.

Το άθροισμα των μεριδίων των καναλιών εθνικής εμβέλειας διαμορφώθηκε στο 72,3% που σημαίνει ότι το 27,7% απορροφήθηκε από άλλες πηγές τηλεψυχαγωγίας.

Σημαντική μεταβολή σε σχέση με πριν από ένα μήνα

Περίπου ένα μήνα νωρίτερα όλα τα κανάλια άθροιζαν το 77,4% της τηλεθέασης με τα κατά τη Nielsen «Others» (συνδρομητικές πλατφόρμες, dvd, τοπικά- περιφερειακά κανάλια) να συγκεντρώνουν το 22,6%.

Η μεταβολή αυτή των σχεδόν πέντε ποσοστιαίων μονάδων οφείλεται στις διακοπές, στις καιρικές συνθήκες και βεβαίως στην διαφοροποίηση των τηλεοπτικών προγραμμάτων.

Διαβάστε επίσης

Google Doodle: Η Google τιμά το εθνικό μουσικό όργανο του Τρινιντάντ και Τομπάγκο (Video)

Απώλειες τηλεθέασης έως 30% έφθασαν να σημειώνουν τα κανάλια το ΠΣΚ

Από σήμερα ο Δημήτρης Καμπουράκης στο Open

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 21:21