search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:30
MENU CLOSE

Από σήμερα ο Δημήτρης Καμπουράκης στο Open

25.07.2022 13:56
kampoyrakis-new

Και τυπικά από σήμερα ο Δημήτρης Καμπουράκης εντάχθηκε στο δημοσιογραφικό δυναμικό του Open με ανακοίνωση και φωτογράφιση.

Ο δημοσιογράφος είχε τις πρώτες επαφές με τα επιτελικά στελέχη του σταθμού της Παιανίας πριν από περίπου έναν μήνα, όπως είχε αναφέρει σχετικώς το topontiki.gr

Ο Καμπουράκης θα είναι σύμφωνα με το κανάλι «από τους βασικούς συντελεστές της καθημερινής πρωϊνής ζώνης του Ανοικτού Καναλιού και θα δίνει δυναμικό παρών στις ειδήσεις και τις έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές».

Στην ανακοίνωση του το Open επισημαίνει για τον δημοσιογράφο ότι «η μεγάλη δημοσιογραφική εμπειρία του, η επιτυχημένη διαχείριση των σημαντικών γεγονότων, η κοινωνική ευαισθησία και το ιδιαίτερο χιούμορ του, συνθέτουν μια ξεχωριστή ταυτότητα και προσφέρουν τις αναγκαίες εγγυήσεις».

Ο δημοσιογράφος έκανε εκπομπή στον Σκάι έως το περασμένο Σάββατο.

Το κανάλι της Παιανίας αναφέρει στην ανακοινωση του:

«Το ΟΡΕΝ με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον καταξιωμένο δημοσιογράφο Δημήτρη Καμπουράκη.

Η μεγάλη δημοσιογραφική εμπειρία του, η επιτυχημένη διαχείριση των σημαντικών γεγονότων, η κοινωνική ευαισθησία και το ιδιαίτερο χιούμορ του, συνθέτουν μια ξεχωριστή ταυτότητα και προσφέρουν τις αναγκαίες εγγυήσεις.

Θα είναι από τους βασικούς συντελεστές της καθημερινής πρωϊνής ζώνης του Ανοικτού Καναλιού και θα δίνει δυναμικό παρών στις ειδήσεις και τις έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές.

Ο Δημήτρης Καμπουράκης υπήρξε από τα κεντρικά τηλεοπτικά πρόσωπα του Mega για περισσότερο από μια δεκαετία, ενώ τα τελευταία χρόνια είχε ιδιαίτερα αποδοτική συνεργασία με τον Σκάι. Ξεκίνησε την τηλεοπτική του διαδρομή από τον ΑΝΤ1 και, παράλληλα, υπήρξε πολιτικός συντάκτης και αρθρογράφος σε εφημερίδες, περιοδικά και ιστοσελίδες.

Είναι συγγραφέας οκτώ βιβλίων. Τεσσάρων ιστορικών, τριών μυθιστορημάτων και ενός δοκιμίου».

Διαβάστε επίσης:

ΕΡΤ: Καμία παρέμβαση στο ρεπορτάζ της Προεδρίας της Δημοκρατίας

Αγγελική Νικολούλη: Δείτε τη στην πρώτη εκπομπή του «Τούνελ» πριν από 27 χρόνια! (Video)

Σειρά ντοκιμαντέρ για τους «τελευταίους μεγάλους σταρ» του σινεμά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:29