search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 23:59
MENU CLOSE

ΕΡΤ: Καμία παρέμβαση στο ρεπορτάζ της Προεδρίας της Δημοκρατίας

25.07.2022 13:18
katia_antoniadi_new

Καμία παρέμβαση δεν έγινε στο πλαίσιο του ρεπορτάζ της Προεδρίας της Δημοκρατίας, σε βάρος της δημοσιογράφου Χρύσας Ρουμελιώτη, υποστηρίζουν κύκλοι του Ραδιομεγάρου.

«Χειριζόταν και κάλυπτε το ρεπορτάζ της εν λευκώ η Χρύσα Ρουμελιώτη», ανέφεραν στο topontiki.gr οι ίδιοι κύκλοι και απέδιδαν την ενέργεια της σε άλλα αίτια, διαφορετικά από εκείνα που άφησε να εννοηθούν σε αναρτήσεις της στο Facebook.

Κατά μία εκδοχή, από ΕΡΤικούς κύκλους, αιτία ήταν η απόφαση της ΕΡΤ να έχει και δεύτερο διαπιστευμένο δημοσιογράφο -συγκεκριμένα την Κάτια Αντωνιάδη– στη Προεδρία της Δημοκρατίας,  αν και είχε γίνει σαφές -κατά τους ίδιους κύκλους- ότι η δεύτερη δημοσιογράφος θα κάλυπτε το επίμαχο ρεπορτάζ για το ΕΡΤNews, η Ρουμελιώτη και λόγω παλαιότητας θα είχε την πρωτοκαθεδρία και ότι επίσης η Αντωνιάδη σε ειδικές περιπτώσεις (πχ αντικατάσταση λόγω άδειας, ή για λόγους υγείας) θα έδινε το ρεπορτάζ στην ΕΡΤ1.

Διαβάστε επίσης:

«Το Κόκκινο Ποτάμι»: Έκλεψαν το φορτηγό με τα μηχανήματα της σειράς – Η έκκληση του Μανούσου Μανουσάκη (Video)

Αγγελική Νικολούλη: Δείτε τη στην πρώτη εκπομπή του «Τούνελ» πριν από 27 χρόνια! (Video)

Σειρά ντοκιμαντέρ για τους «τελευταίους μεγάλους σταρ» του σινεμά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 23:58