search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:41
MENU CLOSE

Το νέο δυνατο «χαρτί» του Alpha μοιάζει με… παράδεισο

27.07.2022 11:23
paradeisos_ton_kyrion_new

Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης συνθέτουν την πρωταγωνιστική ομάδα ηθοποιών της σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών» του Alpha, η οποία θα ριχτεί στον πυρήνα της μάχης για την τηλεθέαση, δηλαδή στο prime time, όπως είχε αναφέρει και το topontiki.gr αρχές Ιουλίου.

Η σειρά σαν χρονοκάψουλα μεταφέρει με την προσαρμογή σεναρίου στην Αθήνα του 1963. Η πλοκή εκτυλίσσεται με επίκεντρο των ιστοριών της το πολυκατάστημα «Ο Παράδεισος των Κυριών», τα φαντασμαγορικά εγκαίνια του οποίου είναι η αφετηρία της σειράς.

Εξέχοντες εκπρόσωποι της αθηναϊκής κοινωνίας ως καλεσμένοι θα τιμήσουν με την παρουσία τους, τους νεαρούς ανερχόμενους επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες, στα εγκαίνια του πολυτελούς… ονείρου τους.

Ένα τραγικό συμβάν, όμως, θα αλλάξει την πορεία των γεγονότων. Ένας αναπάντεχος θάνατος θα ανακόψει απότομα τα σχέδια όλων και θα τους φέρει αντιμέτωπους με εφιαλτικά μυστικά του παρελθόντος. Θα καταφέρουν οι ιδιοκτήτες να κρατήσουν την επιχείρηση και το όραμά τους ζωντανό;

«Ο Παράδεισος των κυριών» (παραγωγή των Στούντιο Καραγιάννη) είναι βασισμένος στην ιταλική τηλεοπτική επιτυχία «Il Paradiso delle Signore» της Rai.

Η διασκευή σεναρίου γίνεται από την Δήμητρα Τσόλκα και ομάδα σεναριογράφων και η σκηνοθεσία της σειράς θα είναι του Γιάννη Βασιλειάδη με τη συνεργασία του Σταμάτη Πατρώνη.

Διαβάστε επίσης:

Facebook: Επιπλέον 150 εκατ δολάρια στο Συμβούλιο που το εποπτεύει (Photos)

Δυνατή μονομαχία τηλεθέασης ανάμεσα σε δελτίο ειδήσεων και σειρά

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Το spoiler που έδωσε για τη «Μουρμούρα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06