search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 19:45
MENU CLOSE

Πτολεμαΐδα: Χειροπέδες σε ανήλικο που έκλεβε πόρτες αλουμινίου

28.07.2022 12:21
peripoliko volos new

Όχι μόνο είχε ανήλικο συνεργό αλλά τον παράτησε κιόλας μέσα στο αγροτικό φορτηγάκι του και το έβαλε στα πόδια, μόλις είδε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ να πλησιάζουν για έλεγχο.

Πρόκειται για έναν 36χρονο που κατάφερε να εκμεταλλευτεί το σκοτάδι και να εξαφανιστεί ώστε να μην συλληφθεί για κλοπές, όπως αναφέρει το protothema.gr

Οι δυο δράστες εντοπίστηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης σε μια περιοχή της Πτολεμαΐδας, όπου συνελήφθη ο ανήλικος καθώς μέσα στο φορτηγάκι που κατασχέθηκε βρέθηκαν πόρτες αλουμινίου βάρους 60 κιλών, τις οποίες είχαν κλέψει νωρίτερα από την αυλή του κτήματος ενός 55χρονου σε κοντινή αγροτική περιοχή, όπου είχαν εισβάλει κόβοντας την συρμάτινη περίφραξη με μια πένσα.

Ο ανήλικος προσήχθη για προανάκριση στην Ασφάλεια Εορδαίας και στη συνέχεια οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του και σε βάρος του 36χρονου για κλοπή κατά συναυτουργία, στην οποία περιλαμβάνονται οι γονείς του για παραμέληση της εποπτείας του.

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Μιχαηλίδης: «Όχι» στο αίτημα αποφυλάκισης από το Συμβούλιο Εφετών Λαμίας

Τα «αλλάζει» ο Πορτοσάλτε για την αποφυλάκιση Λιγνάδη: «Ανακαλώ όσα είπα για το νόμο Παρασκευόπουλου» (Video)

Δίκη Φιλιππίδη: Φραστική επίθεση στον ηθοποιό έξω από το δικαστήριο (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 19:44