search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 02:06
MENU CLOSE

Super League: Συνάντηση με την κυβέρνηση – Στον «αέρα» η πρώτη αγωνιστική

02.08.2022 22:16
super league654-new

Σε συνάντηση με τα στελέχη της κυβέρνησης που χειρίζονται το θέμα της καταβολής των χρημάτων που έχουν να λάβουν οι ομάδες της Super League από το στοίχημα θα προσέλθουν την Τετάρτη μέλη της διοργανώτριας αρχής.

Θέμα της συνάντησης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του gazzeta.gr το πότε θα εισρεύσουν χρήματα στα ταμεία των ΠΑΕ, τη στιγμή που τόσο η Super League 2 όσο και λίγκες άλλων ομαδικών αθλημάτων ενημερώθηκαν πως οι πληρωμές ενδέχεται να γίνουν στα μέσα Ιανουαρίου του 2023.

Εξέλιξη που οδήγησε τη μεν πρώτη στην έκδοση ανακοίνωσης που αφήνει «ερωτηματικά» για το πότε και αν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημά της, ενώ σε μπάσκετ και βόλεϊ υπήρξε ουσιαστικά επί του παρόντος «λουκέτο».

Εάν η πλευρά των αρμοδίων μεταφέρει ανάλογο χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής και στη Super League, τότε υπάρχουν σκέψεις ακόμη και να μην αρχίσει η κατηγορία στις 20 Αυγούστου όπως και έχει οριστεί.

Διαβάστε επίσης:

Έρχεται το Togg στην Ελλάδα – Το ηλεκτρικό SUV του Ερντογάν

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ζήτησε «κάποιον να του μαγειρεύει» και οι προτάσεις «έπεσαν βροχή»

Κληρώσεις: «Χαμογέλασε» η τύχη σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, πιο δύσκολα για τον Άρη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42