search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 12:32
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Γιατί επιμένουν στο θέμα του Predator – Η ερώτηση Ανδρουλάκη στον Μητσοτάκη 

08.08.2022 06:00
androulakis_new_crete

Μπορεί οι αποκαλύψεις για την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ να έσκασαν σα βόμβα και να έφεραν και δύο παραιτήσεις, ωστόσο στο ΠΑΣΟΚ δεν εγκαταλείπουν το θέμα του Predator. 

Τόσο ο Νίκος Ανδρουλάκης όσο και οι συνεργάτες του θα βάζουν συνεχώς το θέμα με απευθείας ερωτήσεις προς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Καθόλου  τυχαία δε θα πρέπει να θεωρείται η χθεσινή (Κυριακή) τοποθέτηση του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ ζητά να γνωστοποιηθεί ποιος είναι ο «ιδιοκτήτης» του λογισμικού στην Ελλάδα. 

«Ποιοι κατέχουν και για λογαριασμό ποιων χρησιμοποιούν το κατασκοπευτικό «υπερόπλο» Predator στην Ελλάδα σε βάρος πολιτικών και δημοσιογράφων για να συλλέξουν υλικό εκβιασμού προσώπων;» 

Η παραπάνω ερώτηση του Νίκου Ανδρουλάκη προς τον Πρωθυπουργό δείχνει και την διάθεση του ΠΑΣΟΚ, με την οποία θα κινηθεί το κόμμα όλο το επόμενο διάστημα. 

Σε όλες τις περιπτώσεις το Predator είναι το «κλειδί». Και αυτό γιατί η άρση απορρήτου στο τηλέφωνο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ υπεγράφη τον Σεπτέμβριο του 2021. Δηλαδή την ίδια περίοδο που έγινε προσπάθεια παγίδευσης του κινητού τηλεφώνου του με το παράνομο λογισμικό Predator, όπως ο ίδιος έχει καταγγείλει. Υπενθυμίζεται ότι εκείνη η προσπάθεια δεν καρποφόρησε καθώς ο κ. Ανδρουλάκης δεν πάτησε το link. 

Τέλος στην Χαριλάου Τρικούπη θεωρούν ότι το θέμα της παρακολούθησης είναι και νομικό πέρα από πολιτικό.

Διαβάστε επίσης:

Φοβού τον Σκανδαλίδη στην Α’ Αθήνας!

Οι… Kyriakίστας του ΠΑΣΟΚ

Οργισμένες αντιδράσεις στις δηλώσεις Μπέρμποκ για τις αποζημιώσεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 12:30