search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 23:51
MENU CLOSE

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: «Είχε συνεργούς ο δράστης – Θα ασκηθούν διώξεις» (video)

10.08.2022 10:40
peristeri_protthesmia

Για νέες διώξεις έκανε λόγο ο δικηγόρος της οικογένειας της 17χρονης που δολοφονήθηκε στο Περιστέρι, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, μετά την προφυλάκιση του 22χρονου για τη δολοφονία της Νικολέτας.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας δύο ομοεθνείς του 22χρονου Πακιστανού, τον βοήθησαν να φύγει από τη χώρα, δίνοντάς του και χρήματα για να έχει μαζί του μετά την επιβίβασή του στο τρένο, με προορισμό τα βόρεια σύνορα.

Τα δύο πρόσωπα που βρίσκονται στο κάδρο των Αρχών κλήθηκαν ήδη και κατέθεσαν στον εισαγγελέα, ανέφερε στην ΕΡΤ ο κ. Θεοδωρόπουλος.

Σύμφωνα με τον Θεοδωρόπουλο «η δικαιολογία του 22χρονου για το κοράνι είναι φαιδρή, δεν έπεισε κανέναν, γι΄αυτό και στο ανακριτικό γραφείο του ευχήθηκαν “καλό δρόμο στη φυλακή”. Είχε πάθος με τη Νικολέτα, τη ζήλευε, είχε κόμπλεξ κατωτερότητας. Εμάς δεν μας ενδιαφέρει η καταγωγή του, αλλά δεν μπορεί στο Αλλοδαπών, να έχουν απορρίψει το αίτημα ασύλου και να μην έχει γίνει η απέλασή του, όπως συμβαίνει σε όλα τα άλλα κράτη».

«Θα πρέπει να αλλάξει το νομικό πλαίσιο και να γίνεται άμεση απέλαση αυτών που αποτελούν κίνδυνο για την κοινωνία», πρόσθεσε.

Για τα άτομα που τον φυγάδευσαν είπε ακόμη ότι: «οι άνθρωποι αυτοί τον βοήθησαν να φτάσει στα σύνορα και να έρθει σε επαφή με τους δουλέμπορους και να τον μεταφέρουν στα Σκόπια όπου δυστυχώς για εκείνον, συνελήφθη από τις σκοπιανές αρχές που βρισκόταν σε επικοινωνία με τις ελληνικές.

«Άδειασε» τον δράστη ο αδερφός του

Εν τω μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, ο αδερφός του δράστη που κλήθηκε να καταθέσει από τις αρχές, περιέγραψε τον χαρακτήρα του 22χρονου που ομολόγησε τη δολοφονία της 17χρονης συντρόφου του Νικολέττας, στο Περιστέρι.

Ο αδερφός του κατηγορούμενου φέρεται να είπε ότι ήταν αδιάφορος για την οικογένειά του και ότι του ζήτησε χρήματα για να πάει στη Θεσσαλονίκη, ενώ όταν τον ρώτησε για τη Νικολέττα, είπε ότι θα τον ακολουθούσε και εκείνη αργότερα.

«Ο Σάνι δεν είναι καλό παιδί, δεν πάει στη δουλειά, πίνει μπύρες και τσιγάρα και δεν στέλνει λεφτά στην οικογένειά μας στο Πακιστάν. Την ημέρα εκείνη στις 17:30 βρήκα τον Σάνι έξω από το σπίτι να κρατά μια βαλίτσα. Μου ζήτησε 100 ευρώ και μου είπε ότι θα πάει στη Θεσσαλονίκη, γιατί είχε βρει μια δουλειά σε ένα χωριό εκεί. Τον ρώτησα που είναι η Νικολέττα και μου είπε ότι θα πήγαινε κι εκείνη μαζί του», φέρεται να έχει πει στην κατάθεσή του στις Αρχές ο αδερφός του, όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Διαβάστε επίσης:

Ζάκυνθος: «Μπαλάκι» οι ευθύνες για τα σκουπίδια στο Ναυάγιο (Photos) 

Βόλος: «Μην τον πιστεύετε, θα με σκοτώσει» – Σοκάρει το δράμα της 26χρονης που ο σύντροφός της απείλησε με κατσαβίδι

Εύβοια: Νεκρός βρέθηκε 75χρονος που είχαν χαθεί τα ίχνη του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 23:50