search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 16:25
MENU CLOSE

ΚΚΕ για Αθανασίου: Ο όρος «εθνική ασφάλεια» έχει γίνει «λάστιχο» για τη νομιμοποίηση παρακολουθήσεων

11.08.2022 18:58
kke_new

Μετά τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ σχολίασε, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, τη δήλωση του βουλευτή της ΝΔ, Χαράλαμπου Αθανασίου, σχετικά με τη δυνατότητα υποκλοπών σε βάρος Ελλήνων μουσουλμάνων βουλευτών για λόγους εθνικής ασφάλειας.

«Ο όρος “εθνική ασφάλεια” έχει γίνει ένα “λάστιχο”, που χωρούν οι πάντες και τα πάντα, για να νομιμοποιούνται και να διευκολύνονται απαράδεκτες πρακτικές παρακολουθήσεων και υποκλοπών», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Περισσός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΚΕ:

«Ο βουλευτής της ΝΔ, Χ. Αθανασίου, στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, έφτασε στο σημείο να ταυτίσει τις θρησκευτικές πεποιθήσεις βουλευτών με την «εθνική ασφάλεια», επιβεβαιώνοντας τελικά ότι ο όρος “εθνική ασφάλεια” έχει γίνει ένα “λάστιχο”, που χωρούν οι πάντες και τα πάντα, για να νομιμοποιούνται και να διευκολύνονται απαράδεκτες πρακτικές παρακολουθήσεων και υποκλοπών».

Οι δηλώσεις Αθανασίου:

Διαβάστε επίσης:

Ο Στέλιος Κουτνατζής στη θέση του Δημητριάδη για ένα μήνα – Εν αναμονή ο Μπρατάκος

Λοβέρδος: Οι υποκλοπές δεν είναι λόγος να πάμε σε εκλογές

Ηλιόπουλος: Οι παρακολουθήσεις έγιναν με εντολή Μητσοτάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 16:15