search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 04:29
MENU CLOSE

Θρίλερ στη Βηρυτό: Άνδρας κρατά ομήρους το προσωπικό τράπεζας – Ζητά 200.000 δολάρια στο λογαριασμό του (Video)

11.08.2022 17:37
biritos_new

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στη Βηρυτό, καθώς άνδρας κρατάει ομήρους το προσωπικό μιας τράπεζας στην πρωτεύουσα του Λιβάνου.

Ο άνδρας είναι οπλισμένος και εξαγριωμένος. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, απαιτεί να του επιτρέψουν να πάρει 200.000 δολάρια από τον «παγωμένο» λογαριασμό του.

Ο ένοπλος απείλησε να αυτοπυρποληθεί και πυροβόλησε με τρεις, «προειδοποιητικές» βολές προς την Ομοσπονδιακή Τράπεζα στη Βηρυτό, όπου υπάρχουν όρια ανάληψης λόγω της δεινής οικονομικής κατάστασης σε ολόκληρη τη χώρα.

Ο αδερφός του ένοπλου, Atef al – Cheikh Hussein είπε στους δημοσιογράφους: «Ο αδελφός μου έχει 210.000 δολάρια στην τράπεζα και θέλει να πάρει μόλις 5.000 δολάρια για να πληρώσει τους λογαριασμούς του νοσοκομείου».

Παρά την τεταμένη αντιπαράθεση, διαδηλωτές έχουν συγκεντρωθεί για την υποστήριξή του, καθώς η δημόσια οργή κατά των τραπεζών εν μέσω της οικονομικής κατάρρευσης είναι τεράστια. 

Διαβάστε επίσης:

Το πρώτο πλοίο με ουκρανικά σιτηρά έδεσε σε λιμάνι της Τουρκίας

Συναγερμός στην Κίνα για τον ιό Langya: Δεκάδες τα κρούσματα – Τι υποστηρίζουν οι επιστήμονες (Video)

Συνεχίζει να προκαλεί ο Ερντογάν: «Ενοχλήθηκε πολύ η Ελλάδα με το γεωτρύπανο – Εγώ τη δουλειά μου κάνω»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58