search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:10
MENU CLOSE

«Μαϊμού» η επίσπευση ανοίγματος της Βουλής

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2242
10/08/2022
13.08.2022 16:07
Kyriakos Mitsotakis_new

Σαφώς ο Τσίπρας, όταν έστελνε την επιστολή στον Τασούλα ζητώντας να ανοίξει εκτάκτως η Βουλή για να διενεργηθεί προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για τις παρακολουθήσεις, εννοούσε αμέσως, όπως άλλωστε επισημαίνεται και στη σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία απαντά στην ενημέρωση Οικονόμου ότι η συζήτηση αυτή θα γίνει μετά τις 22 του μήνα.

Το αίτημα, αναφέρει η ανακοίνωση, αφορούσε την «άμεση διεξαγωγή της συζήτησης ώστε να δοθούν απαντήσεις εδώ και τώρα».

Προφανώς, σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο πρωθυπουργός προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, εν τούτοις είναι σημαντικό το ότι δέχτηκε να γίνει η συζήτηση υπό την πίεση των αντιδράσεων. Κατά τα λοιπά μας δουλεύουν όταν λένε ότι επισπεύδουν το άνοιγμα της Βουλής, διότι η Βουλή θα άνοιγε ούτως ή άλλως στις 22 του μήνα.

Απλώς για εκείνη την εβδομάδα δεν είχε κάτι ιδιαίτερο και σίγουρα όχι Ολομέλεια. Τη συνεδρίαση της Ολομέλειας λοιπόν φέρνουν κατά μία εβδομάδα μπροστά, καμία επίσπευση του ανοίγματος της Βουλής.

Πάντως ο ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε, καθώς με πρωτοβουλία Κατρούγκαλου και τεσσάρων ακόμη βουλευτών (Βούτσης, Λάππας, Ξανθόπουλος, Πολάκης) του ζήτησε την συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας αυτή την εβδομάδα…

Ποιοι αρχηγοί κρατών ελέγχουν τις μυστικές υπηρεσίες;

«Αγκάλιασαν» τον Βενιζέλο

Άρση απορρήτου των επικοινωνιών για… ψύλλου πήδημα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:10