search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 03:57
MENU CLOSE

Καλαμάτα: Έκλεψαν καύσιμα από σκάφη και γέμισαν το αυτοκίνητό τους

15.08.2022 13:49
skafos_new

Στα πράσα από στελέχη του λιμεναρχείου να κλέβουν βενζίνη από σκάφη και να γεμίζουν το ρεζερβουάρ του οχήματός τους πιάστηκαν δύο άνδρες στο λιμάνι της Καλαμάτας.

Οι λιμενικοί κατάφεραν να συλλάβουν έναν 23χρονο ενώ ο δεύτερος άνδρας κατάφερε να ξεφύγει. Το όχημα κατασχέθηκε.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το tharrosnews, το πρωί της Παρασκευής στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Λιμεναρχείου Καλαμάτας εντόπισαν δυο ύποπτους άνδρες να εφοδιάζουν με καύσιμα ένα ΙΧΕ όχημα με χρήση δύο μπιτονιών βενζίνης, που όπως διαπιστώθηκε τα εν λόγω καύσιμα, οι δύο Ρομά τα είχαν κλέψει νωρίτερα από δύο ερασιτεχνικά σκάφη τα οποία ελλιμενίζονται στο λιμένα Καλαμάτας (Χιλιόμετρο).

Τα στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Λιμεναρχείου Καλαμάτας προέβησαν στη σύλληψη 23χρονου ημεδαπού για παράβαση των άρθρων 45 και 372 του Ποινικού Κώδικα, ενώ έτερος ημεδαπός αναζητείται στα πλαίσια του αυτοφώρου. Επιπρόσθετα κατασχέθηκε το προαναφερθέν όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Διαβάστε επίσης:

Δεκαπενταύγουστος: Άδειασε η Αθήνα – Φωτογραφίες από την έρημη πρωτεύουσα

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Τι κατέθεσε ο άνθρωπος που βρήκε δολοφονημένη τη 17χρονη – «Μια εβδομάδα πριν την είχε χτυπήσει»

Σακελλαροπούλου: Εμείς οι Έλληνες έχουμε συνδέσει την Παναγία με τη φροντίδα για τον αδύναμο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06