search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 20:21
MENU CLOSE

Άλεκ Μπάλντουιν: Αμφισβητεί τα ευρήματα του FBI – «Δεν τράβηξα τη σκανδάλη» (Video)

16.08.2022 21:55
alec-baldwin

Ο Άλεκ Μπάλντουιν αμφισβητεί τα ευρήματα του FBI, καθώς ισχυρίζεται ότι δεν τράβηξε τη σκανδάλη τη μέρα που η σφαίρα από το 45άρι όπλο που κρατούσε σκότωσε την διευθύντρια φωτογραφίας, Χαλίνα Χάτσινς, στα γυρίσματα του «Rust».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του Κρις Κούομο, «The Chris Cuomo Project», επιμένει στην άποψή του, ότι δεν τράβηξε ποτέ τη σκανδάλη και τονίζει ότι οι έρευνες θα έπρεπε να επικεντρωθούν στο «ποιος γέμισε το όπλο με σφαίρες».

«Όλοι στο πλατό ξέρουν τι συνέβη εκείνη την ημέρα», λέει ο ηθοποιός. «Δεν έχει σημασία τι κάνεις, αυτοί που θέλουν να σε καταστρέψουν θα το κάνουν», τόνισε, δηλώνοντας απογοητευμένος από όλες τις «ψευδείς ειδήσεις», όπως τις χαρακτήρισε.

Παράλληλα, ο δικηγόρος του Άλεκ Μπάλντουιν, μιλώντας στο Fox News χθες, τη Δευτέρα, τόνισε ότι το FBI κάνει λάθος να συμπεράνει ότι ο ηθοποιός τράβηξε τη σκανδάλη, καθώς οι δοκιμές που έκαναν οι πραγματογνώμονες της υπηρεσίας δεν το δείχνουν αυτό.

«Το όπλο πυροβόλησε κατά τη δοκιμή μόνο μία φορά -χωρίς να χρειαστεί να πατηθεί η σκανδάλη- όταν η σφύρα τραβήχτηκε προς τα πίσω και το όπλο έσπασε σε δύο διαφορετικά σημεία. Το FBI δεν μπόρεσε να δοκιμάσει να πυροβολήσει με το όπλο, καθώς ακόμη και όταν χρειάστηκε να τραβήξει την σκανδάλη το πιστόλι βρισκόταν σε κάκιστη κατάσταση», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:

Έλενα Ράπτη και Μάρα Ζαχαρέα ποζάρουν με μπικίνι στις διακοπές τους (Photos)

Η Ντέμι Μουρ στα ελληνικά νησιά με πολυτελές σκάφος (Photos)

Άντζελα Δημητρίου: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με τούρτα υπερπαραγωγή – «Σας αγαπώ πολύ!»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 20:14