search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 20:25
MENU CLOSE

Σασμός: «Δεν με ενδιέφερε ο τίτλος «ο γιος του Δελλή», δεν θα είχα διάρκεια στο χώρο», λέει ο Γιώργος Αμούτζας

17.08.2022 12:07
amoytzas new

Ο ρόλος του ως «Νικηφόρος» στη γνωστή τηλεοπτική σειρά Σασμός απογείωσε την καριέρα του. Όλοι τον αναγνωρίζουν και έχουν κάτι να του πουν για τον χαραχτήρα που υποδύεται. Πρόκειται για τον Γιώργο Αμούτζα.

Ο ίδιος, σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Real News εξήγησε γιατί δεν έχει το επώνυμο του πατέρα του, επίσης ηθοποιού, Σταύρου Δελλή.

«Το μεγάλο ζητούμενο για εμένα είναι αυτό. Να χαράξω τη δική μου πορεία ως Γιώργος Αμούτζας. Δεν με ενδιέφερε καθόλου ο τίτλος «ο γιος του Δελλή». Θα ήταν κάτι ανούσιο για εμένα» ανέφερε ο ηθοποιός.

«Αν είναι ένας άνθρωπος να κάνει κάτι σε ένα χώρο, να το κάνει με την αξία του, να περπατήσει το δύσκολο μονοπάτι κι από εκεί και πέρα να αποδειχθεί μέσα στο χρόνο αν τελικά αξίζει ή όχι. Σίγουρα ο πατέρας μου ήταν πάντα δίπλα μου για να με προστατέψει και να με συμβουλεύσει για τα σωστά «ναι» και τα σωστά «όχι» τόνισε και συμπλήρωσε:

«Ήταν δίπλα μου για να μου ασκήσει πολύ αυστηρή κριτική. Δεν χαϊδεύει αυτιά. Αν βρισκόμουν μπροστά σε έναν ορθάνοιχτο δρόμο στρωμένο με ροδοπέταλα νομίζω ότι δεν θα είχα διάρκεια στο χώρο. Θα τελείωνε αμέσως αυτή η καριέρα».

Ποιος είναι

Ο Γιώργος Αμούτζας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1997. Η καταγωγή του, από την πλευρά του πατέρα του είναι το χωριό Ίασμος στη Ροδόπη.

Σπούδασε υποκριτική στον Ίασμο, τον οποίο δημιούργησαν ο πατέρας του κι ο Βασίλης Διαμαντόπουλος.

Έχει βαπτιστεί από τον Έλληνα ηθοποιό Βασίλη Διαμαντόπουλο, μία από τις σπουδαιότερες προσωπικότητες του θεάτρου.  Έχει σχέση με το μοντέλο και ηθοποιό από την Κύπρο Έλενα Πιερίδου, την οποία είδαμε στο Τατουάζ του Ανδρέα Γεωργίου.

Στον Σασμό, ως γνωστόν, υποδύεται τον Νικηφόρο, μοναχοπαίδι του Στεφανή και της Βασιλικής.

Διαβάστε επίσης

Η Δέσποινα Βανδή τραγουδάει καθισμένη σ΄ένα σοκάκι της Πάρου (Video)

Η Adele μιλάει για τον μεγάλο της έρωτα και εξηγεί γιατί ακύρωσε τις παραστάσεις της

Άλεκ Μπάλντουιν: Αμφισβητεί τα ευρήματα του FBI – «Δεν τράβηξα τη σκανδάλη» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 20:23