search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:13
MENU CLOSE

Σασμός: Μια κόλαση για τον Μαθιό στη φυλακή

18.08.2022 09:35
mathios new

Ο Σασμός, το σήριαλ που σάρωσε στις τηλεθεάσεις, επιστρέφει στο νέο πρόγραμμα του Alpha, με τον δεύτερο του κύκλο.

Ο Μαθιός αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο των εξελίξεων. Και αυτό καθώς θα δει τη ζωή του να ανατρέπεται ενώ αρκεί μια μόνο στιγμή για να αισθανθεί ο ήρωας πως τα χάνει όλα.

Η σύλληψη του από τον Φραγκιαδάκη θα είναι μόνο η αρχή. Στη συνέχεια ο Μαθιός θα οδηγηθεί στοκρατητήριο ως ύποπτος για τη δολοφονία του Άγγελου.

Ο ίδιος, όμως, προσπαθεί να πείσει τόσο τον Φραγκιουδάκη όσο και τον ανακριτή πως είναι αθώος δίχως να τα καταφέρνει. Η πιο όμορφη στιγμή της ζωής του μέσα σε λίγα λεπτά μετατρέπεται σε εφιάλτη καθώς το όνειρο του να παντρευτεί τη μοναδική γυναίκα που αγάπησε… ναυαγεί.

Η Βασιλική ντυμένει νύφη ενημερώνεται πως ο γάμος δεν θα γίνει και πως ο Μαθιός συνελήφθη. Για μια ακόμη φορά, η ζωή της καταστρέφεται και σπεύδει στο πλευρό του άντρα που αγαπάει.

Κανείς όμως δεν μπορεί να τον βοηθήσει και εκείνος περνά δύσκολες στιγμές στο κελί του. Καλλιόπη και Αστέρης προσπαθούν να βρουν τρόπο να τον βγάλουν από τη φυλακή έχοντας πάντα στο πλευρό τους τη Στέλλα. Ωστόσο όλα τα στοιχεία είναι εναντίον του.

Όλοι γνωρίζουν άλλωστε πως εκείνος και ο Άγγελος πολλές φορές είχαν έρθει σε άγρια σύγκρουση και εξαπέλυαν απειλές ο ένας στον άλλον. Ωστόσο η σωτηρία έρχεται από τη μητέρα του μιας και η Καλλιόπη ομολογεί πως εκείνη χτύπησε με το ψαλίδι τον γιατρό.

Οι κατηγορίες αποσύρονται με αυτό τον τρόπο από τον Μαθιό αλλά τα προβλήματα δεν σταματούν εκεί. Ξέρει καλά πως οι Βρουλάκηδες δεν θα αφήσουν τον θάνατο του Άγγελου ατιμώρητο και ένας νέος κύκλος αίματος θα ξεκινήσει.

Πράγματι, λοιπόν, οι φόβοι του επιβεβαιώνονται σύντομα όταν δέχονται επίθεση εκφοβισμού στο σπίτι τους. Αν και μέχρι στιγμής ο Μαθιός έμοιαζε ατρόμητος, τώρα θα αρχίσει να τρέμει στην ιδέα πως θα κινδυνεύσει κάποιο από τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Διαβάστε επίσης

Τριάδα κωμωδίας στην κορυφή της τηλεθέασης

«Λάβα» σάτιρας από τον Βαγγέλη Περρή στο Open

«Καραμπόλες» λόγω μεταγραφών στα κανάλια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:10