search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 01:37
MENU CLOSE

Ξέσπασε ο Σπύρος Μπιμπίλας: «Δέχομαι ενορχηστρωμένη επίθεση από σκοτεινούς κύκλους!»

20.08.2022 11:23
spiros_bibilas

Μια οργισμένη ανάρτηση έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκλήθηκαν για τη fake είδηση που αφορούσε στον «θάνατο» του Γιώργου Μάγκα.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών αναφέρει ότι ζήτησε συγγνώμη για όσα έγιναν, ωστόσο υποστηρίζει ότι κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να τον στοχοποιήσουν, να τον βρίσουν και να τον προσβάλουν. Μάλιστα, κάνει λόγο για “άδικη, ενορχηστρωμένη επίθεση από σκοτεινούς κύκλους”.

Έγραψε συγκεκριμένα ο Σπύρος Μπιμπίλας: «Με αφορμή την άστοχη η ανάρτησή μου για την οποία δεν ευθύνομαι απόλυτα, αφού συγκινημένος αναπαρήγαγα δημόσια ανάρτηση αλλού και για την οποία δημόσια και ιδιωτικά ζήτησα συγγνώμη από τον άμεσα θιγόμενο… διάφοροι βρήκαν ευκαιρία για ακόμη μία φορά να με στοχοποιήσουν, να με υβρίσουν χυδαία, να με προσβάλουν γιατί στο πρόσωπό μου νομίζουν ότι θα χτυπήσουν τον αγώνα του σωματείου μας για όλα τα κακώς κείμενα! Δεν θα με τρομάξουν αυτά από όπου κι αν προέρχονται, ειδικά από αυτούς που συσχετίζουν άσχετα πράγματα για δικά τους μικροσυμφέροντα… Ευχαριστώ από καρδιάς όλους αυτούς, δημοσιογράφος συναδέλφους και φίλους που μου συμπαραστέκονται στην άδικη ενορχηστρωμένη επίθεση από σκοτεινούς κύκλους!».

Διαβάστε επίσης:

Τζένη Μπότση: Αποχαιρετά την Ικαρία χορεύοντας σε πανηγύρι (Video)

Αρχαιολόγοι για την ακύρωση της συναυλίας Οικονομόπουλου: Η άδεια που δόθηκε αφορούσε… άλλη συναυλία

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τον γάμο της χρονιάς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 01:36