search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 09:10
MENU CLOSE

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Ο Δεμίρης επιβεβαίωσε το παρακράτος Μητσοτάκη

24.08.2022 17:01
demiris-2-vouli-new

Ως μία ακόμη επιβεβαίωση ότι παρακολουθούνται από την ΕΥΠ πολιτικοί και δημοσιογράφοι εκλαμβάνει η Κουμουνδούρου τα όσα δήλωσε νωρίτερα στην κλειστή συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας ο νέος διοικητής της Υπηρεσίας Θεμιστοκλής Δεμίρης.

Ειδικότερα, πηγές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχολιάζουν πως «μετά τις ομολογίες Οικονόμου – Δεμίρη, ο Μητσοτάκης να πει ποιους άλλους πολιτικούς παρακολουθούσε. Τα ‘’δεν ήξερα’’ και ‘’φταίει ο ανιψιός μου’’ τελειώσανε».

Ειδικότερα, παραπέμπουν στην απάντηση που έδωσε ο κ. Δεμίρης όταν κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής σε απανωτές ερωτήσεις βουλευτών για το αν υπάρχουν και άλλες παρακολουθήσεις πολιτικών και δημοσιογράφων, ο ίδιος απάντησε ότι «έχω πλήρη έλεγχο της Υπηρεσίας τις τελευταίες 15 μέρες, κανείς δεν εξαιρείται». «Μετά τη χθεσινή άρνηση του κυβερνητικού εκπροσώπου να διαψεύσει πως παρακολουθούνται και άλλοι πολιτικοί» σημειώνουν οι πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, η απάντηση Δεμίρη σήμερα «επιβεβαίωσε ακόμα πιο εμφατικά το παρακράτος Μητσοτάκη».

«Το μόνο που έχει να κάνει πλέον ο κ. Μητσοτάκης είναι να πει δημοσίως ποιους ακόμα βουλευτές και ευρωβουλευτές παρακολουθεί, για ποιους ακριβώς λόγους και εν συνεχεία να παραιτηθεί. Τα ‘’δεν ήξερα’’ και ‘’φταίει ο ανιψιός μου για το λάθος’’ τελειώσανε. Τίποτα δεν θα μείνει στο σκοτάδι» καταλήγει το σχόλιο της Κουμουνδούρου.

Διαβάστε επίσης:

Υποκλοπές: Η ατάκα του νέου διοικητή της ΕΥΠ που άναψε τα αίματα – «Έχω πλήρη έλεγχο της υπηρεσίας, a priori κανείς δεν εξαιρείται»

Σταϊκούρας: Αρχές Σεπτεμβρίου «κλειδώνουν» τα μέτρα της ΔΕΘ – Νέα στήριξη σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις

Ξεσαλώνουν οι Τούρκοι στο Αιγαίο, αλλά κάνουν λόγο για… παρενόχληση των δικών τους F-16 – Τι απαντά η Αθήνα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 09:10