search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 19:24
MENU CLOSE

Μετρό: Κλειστοί το Σαββατοκύριακο οι σταθμοί Νίκαια, Κορυδαλλός και Αγία Βαρβάρα

25.08.2022 11:53
metro_nikaia_new

Μικρή ταλαιπωρία περιμένει όσους θελήσουν να χρησιμοποιήσουν το μετρό το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (27-28/8) καθώς τίθενται σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στο πλαίσιο της επικείμενης λειτουργίας της επέκτασης της Γραμμής προς Πειραιά.

Ειδικότερα η ΣΤΑ.ΣΥ. με ανακοίνωσή της ενημερώνει το επιβατικό κοινό, πως το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 27 και 28/8/2022, οι σταθμοί του Μετρό Νίκαια, Κορυδαλλός και Αγία Βαρβάρα θα παραμείνουν κλειστοί και η Γραμμή 3 θα λειτουργεί στο τμήμα «Αεροδρόμιο – Αγία Μαρίνα».

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 3 του Μετρό τίθενται σε ισχύ, λόγω της διενέργειας δυναμικών δοκιμών από τον επίσταθμο Αγ. Μαρίνας μέχρι το Δημοτικό Θέατρο, στο πλαίσιο της επικείμενης λειτουργίας της επέκτασης της Γραμμής προς Πειραιά.

Οι επιβάτες θα εξυπηρετούνται στο τμήμα Αγ. Μαρίνα – Νίκαια από την προσωρινή λεωφορειακή γραμμή «Χ50 Αγ. Μαρίνα – Νίκαια», στη δημιουργία της οποίας προχωρά ο ΟΑΣΑ.

Οι επιβάτες μπορούν να ενημερώνονται αναλυτικά για τους χρόνους διέλευσης των αεροδρομιακών συρμών από κάθε σταθμό, καθώς και για τα πρώτα και τελευταία δρομολόγια στην ιστοσελίδα της ΣΤΑ.ΣΥ. (www.stasy.gr).

Διαβάστε επίσης:

Πολεμικό Ναυτικό: Νεκρή πρωτοετής δόκιμος σε εκπαιδευτικό ταξίδι

Πνιγμός 6χρονης στην Κόρινθο: «O πατέρας ήταν σχετικά ψύχραιμος και ήρεμος» λέει ο ψαροντουφεκάς (Video)

Κρήτη – Δικηγόρος συλληφθέντα για καταδίωξη Γερμανών: «Αυτά συμβαίνουν παντού κάθε μέρα» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 19:24