search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 16:41
MENU CLOSE

«Τσίμπησε» τηλεθέαση το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» – «Γυρίσαατεε;»…

25.08.2022 17:12
tileorasi_28322_new

Για πρώτη φορά έπειτα από διάστημα αρκετών εβδομάδων ο  δείκτης τηλεθέασης της Nielsen  κινήθηκε αρκετά πάνω από το 5% τηλεθέαση.

Για τα δεδομένα της εποχής, της χρονικής περιόδου και των τηλεοπτικών δεδομένων,  το 6,7% που κατάφερε με το επεισόδιο της χθες βράδυ η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», το λες και ρεκόρ τηλεθέασης.

Η σειρά του Alpha επέστρεψε στην πρώτη θέση προτιμήσεων των τηλεθεατών πήρε «το αίμα της πίσω» εκτοπίζοντας τη σειρά «Άπιστος» που ήταν το διμοφιλέστερο πρόγραμμα της Τρίτης και έκανε (ξανά) το «1-2» με τη σειρά «το σόι σου».

Η πρεμιέρα της ειδησεογραφικής εκπομπής «Live news» του Mega πηγε απευθείας στην τέταρτη θέση των τηλεπροτιμήσεων χάρη στους 435.000 που την επέλεξαν.

Τα δελτία ειδήσεων- μεσημεριανό και κεντρικό- του Σκάι κατέλαβαν την 5η και 6η θέση του Top 10, αντιστοίχως, και η διαχρονική ηθογραφική κωμωδία «Μια Ιταλίδα από την Κυψέλη» του ΑΝΤ1 «νίκησε» το ματς Τραμπζονσπόρ- Κοπενγχάγη- στο πλαίσιο του CHL- που μετέδωσε απευθείας το Mega.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεόραση: Οκτώ ριάλιτι για τη νέα σεζόν (Videos)

Η Δούκισσα Νομικού στο πρωινό του ΑΝΤ1

Σε αντίστροφη μέτρηση στην ΕΡΤ για το ΕΡΤNews – Εντυπωσιακό βίντεο από drone

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 16:41