search
ΚΥΡΙΑΚΗ 20.07.2025 05:31
MENU CLOSE

Τραγωδία στη Μεσσηνία: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 61χρονο εργάτη

26.08.2022 13:15
ekav_new

Ένας 61χρονος άνδρας έχασε την ζωή του μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε την Πέμπτη (25/8) στη Μεσσηνία στο 4ο χιλιόμετρο της νέας εθνικής οδού Σουληναρίου – Κορυφασίου.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ ένα αυτοκίνητο, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά τον 61χρονο εργάτη που εκτελούσε εργασίες κατασκευής πεζοδρομίου.

Ο εργάτης άμεσα διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας με σοβαρά τραύματα και λίγη ώρα αργότερα κατέληξε από τα σοβαρά τραύματα που έφερε.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 65χρονος οδηγού ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του εισαγγελέα.

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πύλου.

Διαβάστε επίσης:

Πολεμικό Ναυτικό: Πυκνό μυστήριο καλύπτει τον ξαφνικό θάνατο της 19χρονης Θάλειας

Μετρό: Έτοιμος για το ταξίδι στην Αθήνα ο μετροπόντικας για τη νέα Γραμμή 4 (Video)

Αλεποχώρι: 70χρονος πυροβόλησε παιδιά που μπήκαν στην αυλή του – «Τους πέρασα για κλέφτες»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 20.07.2025 00:27