search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 11:22
MENU CLOSE

ΕΕ: Το ράλι των τιμών στην ενέργεια στο επίκεντρο της έκτακτης Σύνοδου στις 9 Σεπτεμβρίου

29.08.2022 15:17
energeia_new

Έκτακτη σύνοδο των υπουργών Ενέργειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις 9 Σεπτεμβρίου συγκάλεσε η Τσεχία, που προεδρεύει αυτό το εξάμηνο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκειμένου να συζητήσουν το θέμα των αυξανόμενων τιμών της ενέργειας, ανακοίνωσε ο υπουργός Ενέργειας Ζοζέφ Σικέλα.

Ο κ. Σικέλα, έγραψε στο twitter: «Έπειτα από ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο διαπραγματεύσεις, μπορώ να ανακοινώσω ότι συγκαλώ έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ενέργειας. Θα συναντηθούμε στις Βρυξέλλες στις 9 Σεπτεμβρίου. Πρέπει να διορθώσουμε την αγορά ενέργειας. Η λύση σε επίπεδο ΕΕ είναι μακράν η καλύτερη που έχουμε.»

Η έκτακτη σύνοδος θα εξετάσει προτάσεις όπως πλαφόν στην τιμή του αερίου που χρησιμοποιείται για την παραγωγή ηλεκτρισμού ή παρεμβάσεις για να αποτραπούν δυσλειτουργίες στην αγορά, είπε ο Σικέλα.

Διαβάστε επίσης:

Ο Άδωνις Γεωργιάδης προτρέπει τους Έλληνες να πάρουν κάθε μέτρο για να μειώσουν την κατανάλωση ρεύματος

Power Pass: Πότε θα καταβληθούν τα χρήματα για τον Ιούνιο (Videos)

Φορολογικές δηλώσεις: Τέλος χρόνου για την υποβολή τους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 11:22