search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:07
MENU CLOSE

Τραμπ: Εκβίαζε τον Μακρόν με πληροφορίες για την ερωτική ζωή του;

30.08.2022 15:37
tramp= macron098-new

Ο Ντόναλντ Τραμπ καυχιόταν ότι είχε «κατασκοπεύσει» την σεξουαλική ζωή του προέδρου της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, όπως προκύπτει από έγγραφο που κατάσχεσε το FBI κατά την εισβολή των πρακτόρων του στο Μαρ-α-Λάγκο και η αποκάλυψη αυτή έχει βάλει σε μπελάδες αξιωματούχους στην Ουάσινγκτον και στο Παρίσι, όπως γράφει το Rolling Stone.

Μάλιστα το επίμαχο έγγραφο είναι το «Νούμερο 1» στον κατάλογο που συντάχθηκε από το FBI με τα έγγραφα που κατασχέθηκαν στην έπαυλη του Ντόναλντ Τραμπ. Είναι έγγραφο που βρέθηκε σε φάκελο με ετικέτα «info re- President of France». Αδιευκρίνιστο όμως είναι αν το έγγραφο αυτό προέρχεται από «δουλειά» που έκαναν οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, ή είναι απλές σημειώσεις του Τραμπ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Rolling Stone ο Τραμπ έλεγε με έπαρση σε στενούς συνεργάτες του ότι γνωρίζει πικάντικες λεπτομέρειες από την ερωτική ζωή του Μακρόν. Πηγή την οποία επικαλείται το περιοδικό επισήμανε ότι ο Τραμπ έχει την φήμη ανθρώπου που του αρέσει να διασπείρει κουτσομπολιά, αλλά «είναι δύσκολο να διαπιστωθεί αν λέει ανοησίες».

Από το «στρατόπεδο» του Τραμπ δεν έγινε κανένα σχόλιο στο Rolling Stone.

Ωστόσο αξιωματούχοι στη Γαλλία και στις ΗΠΑ προσπαθούν να εξακριβώσουν τι ακριβώς έχει συμβεί και κατά πόσο ο Τραμπ είχε συγκεντρώσει όντως πληροφορίες για την προσωπική ζωή του Γάλλου προέδρου, ίσως και άλλων μελών της γαλλικής κυβέρνησης. Οι αξιωματούχοι θέλουν να διαπιστώσουν κατ΄ αρχήν αν υπάρχει θέμα παραβίασης ζητημάτων εθνικής ασφάλειας από την πλευρά των ΗΠΑ, σε βάρος της Γαλλίας.

Πάντως η σχέση του Ντόναλντ Τραμπ-Εμανουέλ Μακρόν έχει περάσει «σαράντα κύματα», με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ να χαρακτηρίζει τον Γάλλο πρόεδρο «δικό μου άνθρωπο», αλλά και να υποστηρίζει την αντίπαλο του Μακρόν, Μαρίν ΛεΠεν.

Ο Τραμπ είχε εντυπωσιαστεί το 2017 από τους εορτασμούς της εθνικής επετείου της Γαλλίας και από την στρατιωτική παρέλαση, ζητώντας μάλιστα να γίνει μια ανάλογη παρέλαση στην Ουάσινγκτον. Όμως στη συνέχεια επήλθε ρήξη, με τον Μακρόν να απειλεί ότι θα αποκλείσει τον Τραμπ από την κοινή διακήρυξη του G7.

Από την πλευρά του Γάλλου προέδρου έγινε το 2019 μία προσπάθεια αποκατάστασης των σχέσεων, αλλά δεν απέδωσε τα αναμενόμενα αποτελέσματα, ενώ σύμβουλος του Τραμπ έγραψε ότι  ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ αποκαλούσε τον Μακρόν «λαπά» σε κατ΄ ιδίαν συνομιλίες με συνεργάτες του.

Διαβάστε επίσης:

Γκάνα: Λιοντάρι σκότωσε άνδρα σε ζωολογικό κήπο – Φέρεται να προσπάθησε να κλέψει σπάνια λευκά λιονταράκια (photos)

Χαμός σε πτήση: Επιβάτες έστελναν γυμνές φωτογραφίες στο Airdrop – «Θα γυρίσω πίσω και θα σας κατεβάσω», έλεγε ο πιλότος (Video)

Τα δελφίνια σχηματίζουν τις μεγαλύτερες… παρέες, μετά τους ανθρώπους, προκειμένου να βρουν ταίρι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:05