search
ΔΕΥΤΕΡΑ 10.06.2024 13:06
MENU CLOSE

Μαντόνα: Οι γάμοι που μετάνιωσε και η εμμονή της με το σεξ (Video)

31.08.2022 12:31
madonna-new

Πιο αποκαλυπτική από ποτέ ήταν η Μαντόνα η οποία αποφάσισε να απαντήσει χωρίς… φόβο και πάθος σε 50 ερωτήσεις θαυμαστών της αναφορικά τόσο με την καριέρα της όσο τις ένοχες απολαύσεις και τις μεγαλύτερες τύψεις της.

Σε ένα νέο βίντεο, που ανέβηκε στο κανάλι της στο YouTube, η 64χρονη ποπ σταρ ερωτήθηκε μεταξύ άλλων για το τι έχει μετανιώσει περισσότερο στη ζωή της, απαντώντας με αφοπλιστική ειλικρίνεια ότι έχει μετανιώσει για τους δυο γάμους της.

«Να παντρευτώ. Και τις δύο φορές!», δήλωσε η Μαντόνα, αναφερόμενη στους προηγούμενους γάμους της με τον Σον Πεν από το 1985 έως το 1989 και τον Γκάι Ρίτσι από το 2000 έως το 2008.

Η Μαντόνα έχει δύο βιολογικά παιδιά τον 22χρονο Ρόκο, την 25χρονη Λούρδη, ενώ έχει υιοθετήσει τέσσερα παιδιά.

Μεταξύ άλλων, η διάσημη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι είναι εμμονική με το σεξ, υποστηρίζοντας ότι είναι αυτό που την κρατάει σε εγρήγορση.

Αυτή την περίοδο η Μαντόνα είναι σε σχέση με το μοντέλο Άντριου Νταρνέλ, ο οποίος είναι 41 χρόνια μικρότερός της, ωστόσο, όπως έχει πει πολλάκις σε παλαιότερες συνεντεύξεις της, δεν θα σκεφτόταν ποτέ το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου.

Μιλώντας, τέλος, για την καριέρα της είπε ότι θα ήθελε πολύ να συνεργαστεί ξανά με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, 19 χρόνια μετά την κυκλοφορία της επιτυχίας τους, «Me Against The Music».

Διαβάστε επίσης:

Λεονάρντο Ντι Κάπριο – Καμίλα Μορόνε: Τίτλοι τέλους για το ζευγάρι

Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν πειράζει να δείτε δύο γκέι άντρες, συγγνώμη κιόλας εάν σας έπεσε βαρύ»

«Αποθεωτικά» δημοσιεύματα για Τήνο και Μήλο σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 10.06.2024 13:05