search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 04:24
MENU CLOSE

«Εκτός γραμμής» ΠΑΣΟΚ ο Λοβέρδος – Κάνει λόγο για μέτωπο Τσίπρα-Καραμανλικών

01.09.2022 15:25
loverdos_new

Σαφείς αποστάσεις από τη γραμμή του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ για τις υποκλοπές παίρνει ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος σχολιάζοντας τη χθεσινή παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή κάνει λόγο για «μέτωπο Τσίπρα – Καραμανλή» το οποίο έχει «πληρώσει ακριβά η χώρα».

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Λοβέρδος αναφέρει «το μέτωπο Τσίπρα-Καραμανλικών το πλήρωσε ακριβά η χώρα. Πάρα πολλοί πολίτες μου τηλεφωνούν ανήσυχοι. Τους καθησυχάζω. Η ιστορία αυτή δεν πρόκειται να επαναληφθεί ούτε ως φάρσα».

Ο κ. Λοβέρδος παραμένει σταθερός στο αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο ενώ φαίνεται να διαφοροποιείται σημαντικά από τη γραμμή του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ για τις υποκλοπές καθώς νωρίτερα σήμερα, ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Σπυρόπουλος και στενός συνεργάτης του Νίκου Ανδρουλάκη χαρακτηριστικά είπε την Πέμπτη σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι ο Κώστας Καραμανλής «είπε τα αυτονόητα και αυτά τα οποία ζητάμε εμείς και ο ελληνικός λαός, δηλαδή να έρθουν όλα στο φως. Είπε ξεκάθαρα αυτό που λένε όλοι οι κορυφαίοι συνταγματολόγοι της χώρας μας. Ότι αυτό το οποίο έγινε με την ΕΥΠ είναι παράνομο και κατά παράβαση του Συντάγματος».

Διαβάστε επίσης:

Με αναφορές στον Κωνσταντίνο Καραμανλή «απαντά» ο Μητσοτάκης στον Κώστα Καραμανλή

Αιχμές ΣΥΡΙΖΑ για το τάιμινγκ της καθαίρεσης Τσουβάλα – Το συσχετίζει με τις υποκλοπές

Υποκλοπές: Ο Τζαβάρας έφερε… ανατροπή στη διαδικασία – Σε δύο ομάδες η ακρόαση στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 02:46