search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 18:30
MENU CLOSE

Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Πώς θα μοιραστεί η περιουσία του

01.09.2022 16:22
ROBERTWILLIAMS

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο έχει προκαλέσει ο θάνατος του τραγουδιστή και μουσικοσυνθέτη Ρόμπερτ Ουίλιαμς στα 73 του χρόνια.

Ο τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης κατάφερε να αφήσει το δικό του αποτύπωμα του στην ελληνική μουσική σκηνή, ενώ συμμετείχε στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision το 1977, όπου η χώρα μας, κατάφερε να κερδίσει την πέμπτη θέση με το «Μάθημα Σολφέζ».

Στο δύσκολο διάστημα της μάχης με την υγεία του, είχε δίπλα του τα τρία παιδιά του, Αλέξανδρο, Ιλένια και Μάρθα, καθώς και τη σύζυγο, Αμαλία Δημητριάδη.

Σύμφωνα με το περιοδικό Χάι, η κληρονομιά που άφησε είναι μεγάλη αξίας, ενώ ο ίδιος φρόντισε να ρυθμίσει με διαθήκη όλες τις εκκρεμότητες γύρω από τα οικονομικά του ζητήματα.

Στα χέρια των κληρονόμων του, που είναι τα τρία παιδιά του που απέκτησε με την Αμαλία Δημητριάδη, θα περάσει το σπίτι του τραγουδιστή στον Διόνυσο, το οποίο αποτελεί ένα πραγματικό στολίδι για την περιοχή, αλλά και η μεγάλη συλλογή με αυτοκίνητα που είχε στην ιδιοκτησία του και αποτελούσαν το μεγάλο του πάθος.

Το 2019, ο γνωστός τραγουδιστής είχε ανοίξει την πόρτα του σπιτιού του στον Διόνυσο στην εκπομπή «Happy Day» και ξενάγησε τους τηλεθεατές δείχνοντας τις αγαπημένες του γωνιές αλλά και τους τετράποδους φίλους του.

Και σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό You μίλησε με χιούμορ για τη συλλογή με τα αυτοκίνητα.

«Αν διαχειρίστηκα σωστά τα χρήματα; Η γυναίκα μου λέει “όχι”! Είχα ένα πάθος, να το πω έτσι, τα αυτοκίνητα. Με αποτέλεσμα στη ζωή μου να έχουν περάσει πάνω από 60 σε αριθμό! Όμως ήταν το μοναδικό, δεν έπαιζα χαρτιά, δεν έπινα, έκοψα το κάπνισμα στα 27 μου…», είχε πει χαρακτηριστικά ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό You.

Όλα αυτά μαζί με τα πνευματικά δικαιώματα των τραγουδιών του θα περάσουν στα χέρια των παιδιών του.

Διαβάστε επίσης:

Αντώνης Κανάκης: Οι ευθανασίες γίνονται πάντα στους λάθος «γαϊδάρους»

Ηλίας Μαμαλάκης: Αποκάλυψε με ποια δίαιτα κατάφερε να χάσει 17 κιλά (Video)

Άγριο ξύλο σε live του Snik στην Κατερίνη – Κατέβηκε από τη σκηνή και άρχισε να… παίζει μπουνιές! (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 18:30