search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 22:17
MENU CLOSE

Συναυλία – αφιέρωμα στη μνήμη του Μίκη

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2245
01/09/2022
01.09.2022 06:00
mikistheodorakis-new

Ένας χρόνος συμπληρώνεται από τον θάνατο του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη. Ανήμερα της επετείου του θανάτου του η Κ.Ο. Αττικής του ΚΚΕ διοργανώνει συναυλία – αφιέρωμα στον Μίκη στις 8 μ.μ., στον χώρο των φυλακών Ωρωπού, με τίτλο «Κοντά σας όλη μου η ζωή»… από τον στίχο του Μάνου Ελευθερίου στο τραγούδι του Μίκη «Επιστολή».

Τη μέρα της εκδήλωσης το ιστορικό κελί του Μίκη στις φυλακές του Ωρωπού θα είναι ανοιχτό από νωρίς (5 μ.μ.) για επισκέψεις του κοινού. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος του Π.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ.

Στη συναυλία – αφιέρωμα συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Ρίτα Αντωνοπούλου, Βιολέτα Ικαρη, Δημήτρης Κανέλλος, Πολυξένη Καράκογλου, Μαριλίζα Λούντζη, Κώστας Τριανταφυλλίδης. Η καλλιτεχνική επιμέλεια είναι του Μανόλη Ανδρουλιδάκη.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Χαρδαλιάς: Η φωτογραφία με τη μητέρα του και η εκπληκτική ομοιότητα (photo)

Φεστιβάλ για τα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ

Πατούλης: Οι ευχές του στον γιο του που γιορτάζει – Τι έγραψε στα social media

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 22:15