search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 19:54
MENU CLOSE

Στην «κόντρα» τηλεθέασης των καναλιών προηγήθηκε χθες το Mega

01.09.2022 13:49
tiletheasi3322_new

Ανέβασε «στροφές» το Mega, χθες τελευταία ημέρα του Αυγούστου, και διαμόρφωσε το μερίδιο του σχεδόν στο 15%, το μεγαλύτερο συγκριτικά με τον ανταγωνισμό.

Αισθητή βελτίωση επίσης είχε και το μερίδιο του Σκάι, το οποίο για τρίτη συνεχόμενη ημέρα καταγράφει άνοδο, σύμφωνα με τα δεδομένα της Nielsen.

Αντιθέτως, ο Alpha είδε χθες (31/8) το μερίδιο του να περιορίζεται σχεδόν κατά μιάμιση ποσοστιαία μονάδα σε σχέση με εκείνο της προηγούμενης ημέρας.

Το τέταρτο κομμάτι από την ημερήσια πίτα τηλεθέασης διατήρησε ο ΑΝΤ1, ο οποίος από Δευτέρα θα ρίξει στη «μάχη» της τηλεθέασης κατ’ αρχήν τα ενημερωτικά προγράμματα του.

Το Open εμφάνισε μερίδιο σε μέγεθος σχεδόν ισοδύναμο με εκείνο του Star και προσπέρασε την ΕΡΤ1.

Το Mega βελτίωση τη δυναμική του, σε σχέση με την Τρίτη (30/8) αλλά και την περασμένη Τετάρτη και χάρη στις προτάσεις που είχε στην βραδινή ζώνη του προγράμματος του.

Ο Σκάι επίσης αναβάθμισε το «αποτύπωμα» του χάρη στην πρωινομεσημεριανή ζώνη του, και κάτι ανάλογο συνέβη και στην περίπτωση του Open από το διάγραμμα του οποίου φαίνεται ότι χθες το «καλύτερο» του ήταν το πρωινό ψυχαγωγικό «Ποιος είναι πρωινιάτικα»

Διαβάστε επίσης:

Διάκριση σε ντοκιμαντέρ για την αποτέφρωση στην Ελλάδα – «Είκοσι τρία χρόνια προσπαθειών για το αυτονόητο» (Video)

Το Netflix κάνει «ζουμ» σε μια συγκλονιστική διάσωση παιδιών

Ελένη Μενεγάκη: Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα – Ποιοι θα είναι μαζί της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 19:53