search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 14:12
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Διατήρησε την πρωτιά το Mega, μειώθηκε η διαφορά με τον Alpha

31.08.2022 16:00
tileorasi_tilevarometro_new

Στην κατανομή της ημερήσιας πίτας τηλεθέασης ανακατατάξεις δεν σημειώθηκαν, άλλωστε και  οι διαφοροποιήσεις στα μεγέθη των μεριδίων των καναλιών δεν ήταν καταλυτικές.

Οι μεταβολές στα μερίδια για την ώρα οφείλονται από την «εμπροσθοφυλακή» των καναλιών,  τις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές, όσες τέλος πάντων άρχισαν ανοίγοντας τον «κύκλο» της νέας σεζόν.

Το Mega με 13,6% (έναντι 14,1% της Δευτέρας) διατήρησε τη μερίδα του λέοντος και ο Alpha με 13% μερίδιο (έναντι 13,3%), βρέθηκε πιο κοντά στον «αντίπαλό» του.

Αισθητή ήταν η μεταβολή στο ημερήσιο μερίδιο του Open. Το μερίδιο του διαμορφώθηκε στο 6,9% (έναντι 5,7% της Δευτέρας) και με μια ματιά στο διάγραμμα της Nielsen για την ημερήσια απόδοση του η διαφοροποίηση οφείλεται στην πρωινή εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» με τους Δημήτρη Καμπουράκη- Παναγιώτη Στάθη, κυρίως όμως στην τηλεθέαση που κατάφερε η ψυχαγωγική «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Μένει να φανεί στην πορεία πως θα διαμορφωθεί το τοπίο διότι δεν έχουν κατέβει στο πεδίο της «μάχης» για την τηλεθέαση όλες οι εκπομπές.

Για την ιστορία πάντως σημαντική μερίδια τηλεθεατών (ενδεικτικά χθες, 30/9 ήταν στο 27,8%) κατευθύνεται στο κατά τη Nielsen «Others» μεταξύ των οποίων η παρακολούθηση DVD, τοπικών ή και περιφερειακών καναλιών κλπ.

Διαβάστε επίσης:

Netflix: Όλα όσα έρχονται τον Σεπτέμβριο – 15 σειρές, 15 ταινίες και 10 ντοκιμαντέρ (videos)

Ενεργοποιείται αύριο η μέτρηση για την εκ των υστέρων τηλεθέαση στα προγράμματα των καναλιών

Νέα πρόσωπα για το ΕΡΤNews- Επίσημη πρεμιέρα στις 5 του μήνα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 14:12