search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 00:46
MENU CLOSE

Στην «αφετηρία» τη Δευτέρα όλοι για την τηλεθέαση – Κάποια θα λείπει…

02.09.2022 09:58
faii_skorda-new

Τη Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου, θα αρχίσουν όλα τα νέα προγράμματα των καναλιών εκτός από το «βαρύ πυροβολικό» της ψυχαγωγίας που είναι η μυθοπλασία.

Οι ενημερωτικές εκπομπές, όσες δεν έχουν αρχίσει ακόμα, τα κεντρικά δελτία ειδήσεων με τους βασικούς παρουσιαστές, τηλεπαιχνίδια, πρωινομεσημεριανάδικα είναι έτοιμα για να πάρουν θέση στην αφετηρία της νέας σεζόν σε τρία 24ώρα. Όχι όλα όμως. Ένα θα λείπει.

Νέα της τελευταίας στιγμή θέλουν την πρωινή καθημερινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά να ρίχνεται στη «μάχη» της τηλεθέασης με καθυστέρηση μίας εβδομάδας.

Ο Σκάι, όπως και τα άλλα κανάλια, έως τώρα πληροφορεί επισήμως για την έναρξη των προγραμμάτων της νέας σεζόν με πλήρη στοιχεία.

Για την Φαίη Σκορδά έως την ώρα που γραφόταν το κείμενο το κανάλι του Φαλήρου δεν είχε κάνει κάποια επικοινωνιακή κίνηση.

Παρατηρητές περι το κανάλι και την παραγωγή της εκπομπής «μεταφέρουν» πως «χτίζεται» για το πρωινάδικο του Σκάι ένα εντυπωσιακό σκηνικό με πολλές και σύνθετες κατασκευές που έχουν έναν κάποιο βαθμό δυσκολίας για τούτο και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του ξέφυγε από τις προβλέψεις.

Η εκπομπή- προς το παρόν άτιτλη- λέγεται ότι θα βγει στον αέρα την επόμενη Δευτέρα, 12 του μήνα, στις 09.50 σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό.

Την ίδια ώρα που θα αρχίζει στον ΑΝΤ1 η εκπομπή «Το πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα. Το πρωινό του ΑΝΤ1 -όπως ενημέρωσε χθες σχετικώς το topontiki.gr– είναι έτοιμο να λανσαριστεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Πότε κάνει πρεμιέρα ο B΄ κύκλος (Video)

Αν και «Στο παρα πέντε», βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης

Οι «μαϊμού» πρωτιές στην TV

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 00:46