search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 01:36
MENU CLOSE

Κατεβαίνει «στρατός» από Δευτέρα στον «πόλεμο» της τηλεθέασης (photos)

01.09.2022 15:59
tiletheasi-new

«Φωτιά» θα πάρουν τα «μηχανάκια» της Nielsen από τα αξημέρωτα της Δευτέρας 5 Σεπτεμβρίου.

Στον «πόλεμο» της τηλεθέασης θα ριχτούν και πρωινά ενημερωτικά και ψυχαγωγικά των καναλιών και εκείνων που κάποια από τα προγράμματα τους δεν είχε κάνει εκκίνηση την προηγούμενη εβδομάδα.

Καταρχάς τη Δευτέρα επισήμως στον τηλεοπτικό στίβο η ΕΡΤ θα λανσάρει το αμιγώς ειδησεογραφικό κανάλι της ΕΡΤNews με αδιάκοπη ενημέρωση.

Στο κεντρικό δελτίο του σταθμού θα είναι ο Γιώργος Κουβαράς (Δευτέρα-Πέμπτη) και ο Απόστολος Μαγγιριάδης (ΠΣΚ).

Στον ΑΝΤ1 αρχίζουν οι εκπομπές «Πρώτο δελτίο» με τους Γιώργο ΓρηγοριάδηΗρώ Ράντου και «Καλημέρα Ελλάδα» με τους Γιώργο ΠαπαδάκηΜαρία Αναστασοπούλου (https://youtu.be/kAMfq6hDsmQ) και στη συνέχεια θα παραλαμβάνει σκυτάλη ο Γιώργος Λιάγκας με την εκπομπή «Το πρωινό», στο οποίο μαζί του θα είναι η Δούκισσα Νομικού.

Στις 18.45 της Δευτέρας ο Νίκος Χατζηνικολάου θα παρουσιάσει το πρώτο για τη νέα σεζόν κεντρικό δελτίο ειδήσεων και σε καθημερινή βάση είναι μαζί του με ρεπορτάζ και σχόλια η Κάτια Μακρή, ο Αντώνης Δελλατόλας, ο Κωνσταντίνος Φίλης, ο Τάσος Τέλλογλου και η Ελένη Βαρβιτσιώτη.

Το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων, στις 13:00, θα παρουσιάζει η Μαρία Σαράφογλου και το κεντρικό δελτίο του Σαββατοκύριακου, στις 18:45, η Ρίτσα Μπιζόγλη.

Στις 10 του μήνα, το άλλο Σάββατο δηλαδή (05.30) κάνει πρεμιέρα και η πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Στούντιο με θέα» με τη Φαίη Μαυραγάνη.

Στον Alpha κάνει έναρξη (07.45) το ψυχαγωγικό ενημερωτικό «Happy day» με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και θα το διαδέχεται το ομοειδές «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου.

Στην ώρα του (18.50) ο Αντώνης Σρόιτερ για το κεντρικό δελτίο του καναλιού με τους Σταύρο Θεοδωράκη, Κώστα Παναγόπουλο και Λώρα Ιωάννου.

Το επόμενο Σάββατο αρχίζει (09.50) επίσης η εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», με τον Νίκο Μάνεση (προφανώς).

Στο Star κάνει πρεμιέρα από Δευτέρα το «Breakfast@star» με παρουσιαστές τους Ελένη ΧατζίδουΕτεοκλή Παύλου και η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» με τη Ζήνα Κουτσελίνη.

Επίσης στην ώρα του (19.45 ) το κεντρικό δελτίο του σταθμού με τη Μάρα Ζαχαρέα (και τον Σπύρο Λάμπρου τα Σαββατοκύριακα) που θα έχει ως σχολιαστή τον Γιώργο Ευγενίδη (παρουσιαστή του μεσημεριανού δελτίου του καναλιού).

Στο Mega από Δευτέρα επιστρέφουν στις επάλξεις και τη «μάχη» για την τηλεθέαση οι εκπομπές «Mega Καλημέρα», με την Ελεονώρα Μελέτη, «Πάμε Δανάη» με τη Δανάη Μπάρκα και αργότερα η εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη.

Η Ράνια Τζίμα ήδη έχει αρχίσει την παρουσίαση των κεντρικών δελτίων (Δευτέρα-Πέμπτη) και έπεται η Κατερίνα Παναγοπούλου (ΠΣΚ).

Τα πρωινά ενημερωτικά του Open έχουν ήδη αρχίσει, όπως επίσης και αυτά του ΣΚΑΪ, μαζί και τα κεντρικά δελτία των καναλιών. Αναμένεται από βδομάδα να προστεθεί (09.50) στο μενού του ΣΚΑΪ η εκπομπή που θα παρουσιάζει η Φαίη Σκορδά και το ΣΚ η εκπομπή με τη Μαρία Μπακοδήμου.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Ένας αναπόφευκτος χωρισμός και ένας νέος μεγάλος έρωτας

Στην «κόντρα» τηλεθέασης των καναλιών προηγήθηκε χθες το Mega

Διάκριση σε ντοκιμαντέρ για την αποτέφρωση στην Ελλάδα – «Είκοσι τρία χρόνια προσπαθειών για το αυτονόητο» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 01:15