search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 23:57
MENU CLOSE

Ευρωμπάσκετ 2022: Απειλεί με αποχώρηση η Τουρκία – Καταγγέλλει ξυλοδαρμό του Κορκμάζ (videos)

05.09.2022 10:30
tourkia_georgia_new

Με αποχώρηση από το Ευρωμπάσκετ 2022 απειλέι η Εθνική ομάδα της Τουρκίας, που καταγγέλλει ξυλοδαρμό του Φουρκάν Κορκμάζ από Γεωργιανούς παίκτες.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο αντιπρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας μπάσκετ, Ομέρ Ονάν, ο Κορκμάζ δέχθηκε επίθεση από παίχτες της Εθνικής Γεωργίας στον διάδρομο προς τα αποδυτήρια της ομάδας, μετά την αποβολή του.

Κατά την ίδια καταγγελία, στην ομάδα των επιτιθέμενων βρισκόταν και ο Σανάτζε, ο παίχτης της Γεωργίας με τον οποίο συνεπλάκη ο Κορκμάζ με αποτέλεσμα την αποβολή και των δύο.

Ο Ονάν πρόσθεσε, επίσης, ότι οι περίπου 30 αστυνομικοί που βρέθηκαν έξω από τα αποδυτήρια της Εθνικής Τουρκίας μετά τη λήξη του αγώνα «μας έσπρωξαν και συνεπλάκησαν μαζί μας».

«Ο Σενγκέλια (τραυματίστηκε πριν την έναρξη του Ευρωμπάσκετ 2022) και άλλοι τρία άτομα που βρίσκονταν στον πάγκο πήγαν στα αποδυτήρια. Στο τέλος του αγώνα οι αστυνομικοί που θα έπρεπε να μας προστατεύουν, μας έσπρωχναν και ανταλλάξαμε γροθιές», συνέχισε ο Ονάν.

«Να μην έχει κανείς την αυταπάτη ότι είμαστε ανόητοι. Απευθύνω έκκληση στην FIBA να μας παραδώσουν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας από αυτόν τον διάδρομο χωρίς να λείπει τίποτα. Αν αυτό το υλικό δεν παραδοθεί, τότε θα αποχωρήσουμε από το τουρνουά», τόνισε ο αντιπρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας μπάσκετ.

«Σήμερα (Κυριακή 4/9) οι παίχτες της Γεωργίας και ορισμένοι από τις υπηρεσίες ασφαλείας δεν μας σεβάστηκαν. Ήρθαμε να παίξουμε μπάσκετ. Όλα θα πρέπει να παραμένουν στο γήπεδο αλλά δυστυχώς σημειώθηκε ένα μεγάλο σκάνδαλο εκτός γηπέδου», είπε από την πλευρά του ο βοηθός προπονητή της Τουρκίας, Χακάν Ντεμίρ, στη συνέντευξη Τύπου στην οποία δεν παρέστη ο προπονητής Εργκίν Αταμάν καθώς και αυτός αποβλήθηκε στο τέλος της δεύτερης παράτασης.

Εκτός από την καταγγελία για ξυλοδαρμό, Τούρκοι αξιωματούχοι κατήγγειλαν ότι… εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς από το χρονόμετρο 22 δευτερόλεπτα, κατά τη διάρκεια της συμπλοκής Κορκμάζ και Σανάτζε. «Επειδή μιλάμε για 22 δευτερόλεπτα δεν πιστεύουμε ότι ήταν από λάθος. Θα το παρακολουθήσουμε και αυτό» πρόσθεσε ο Ντεμίρ στη συνέντευξη Τύπου.

Η Τουρκία ηττήθηκε από τη Γεωργία με 83-88 στη δεύτερη παράταση.

Διαβάστε επίσης:

Ευρωμπάσκετ 2022: Για το «τρία στα τρία» με τη Μεγάλη Βρετανία η Εθνική (Videos)

Super League: Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΚ (Video)

Παγκόσμιο Εφήβων Κολύμβησης: Χάλκινο μετάλλιο για τον Σοφικίτη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 23:53