search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 14:26
MENU CLOSE

Ασπρόπυργος: Βίντεο ντοκουμέντο από τη ληστεία – Πήραν 100.000 ευρώ και χρυσές λίρες

06.09.2022 16:12
dias_astynomia_nyxta_new

Ένα βίντεο ντοκουμέντο, από την ένοπλη ληστεία με θύμα έναν 27χρονο επιχειρηματία στη Λεωφόρο ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο, είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα Τρίτη (6/9).

Τέσσερις κουκουλοφόροι εισέβαλαν τα ξημερώματα στη μονοκατοικία, στην οποία διαμένει ο επιχειρηματίας με σκοπό τη ληστεία. Οι δράστες, αφού τον έδεσαν, αφαίρεσαν μεγάλο χρηματικό ποσό που αγγίζει τις 100.000 ευρώ καθώς και χρυσές λίρες.

Στο βίντεο διακρίνονται οι τέσσερις ληστές, οι οποίοι -φορώντας μάσκες- διασχίζουν τη λεωφόρο ΝΑΤΟ και τρέχουν προς το σπίτι του 27χρονου.

Όπως φαίνεται στα πλάνα, οι δράστες βγαίνουν από το σπίτι του θύματος στις 4:17 και στη συνέχεια διαφεύγουν με το λευκό ΙΧ του 27χρονου τα κλειδιά του οποίου είχαν αρπάξει νωρίτερα.

Στις 4:40, διακρίνονται δύο μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μαζί με ένα συμβατικό αυτοκίνητο της Ασφάλειας να φτάνουν στο σημείο και με φακούς στα χέρια να αναζητούν τους δράστες της ένοπλης ληστείας.

Διαβάστε επίσης:

Ωρωπός: Αδήλωτος δούλευε ο 17χρονος ντελίβερι που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ρόδος: Νέα στοιχεία για το στυγερό έγκλημα – Τον στραγγάλισαν και πέταξαν το πτώμα – Τι ισχυρίζονται πατέρας και γιος (videos)

Νέος Κόσμος: Έσωσαν σκυλάκι που περιφερόταν σε άθλια κατάσταση (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 14:20