search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 05:11
MENU CLOSE

Ατύχημα στο Allou Fun Park: «Θα προσφέρουμε την αναγκαία βοήθεια στους τραυματίες» λέει η εταιρεία (video)

08.09.2022 11:11
allou_fun_park_new

Νέα ανακοίνωση για το ατύχημα που σημειώθηκε στο Allou Fun Park εξεδωσε η εταιρεία.

Στην ανακοίνωση επαναλαμβάνεται ότι δεν έχει συμβεί ξανά ατύχημα στις εγκαταστάσεις του λούνα παρκ, ενώ γνωστοποιείται ότι η εταιρεία προτίθεται να επικοινωνήσει με τους τραυματίες προκειμένου να τους προσφέρουν την «αναγκαία βοήθεια».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση αυτή η πρωτοβουλία «εκπορεύεται εκ λόγων ηθικού καθήκοντος και δεν συνιστά παραδοχή υπαιτιότητας».

Όλη η ανακοίνωση:

«Στην πολυετή λειτουργία του πάρκου ψυχαγωγίας δεν είχε συμβεί ποτέ κάποιο ατύχημα, γιατί τηρούνταν πάντοτε ευλαβικά οι όροι και οι προδιαγραφές ασφαλούς διεξαγωγής των ψυχαγωγικών παιγνίων. Στους συχνούς- πυκνούς ελέγχους των αρμοδίων δημοσίων αρχών δεν διαπιστώθηκε κάποια παράβαση. Στην παρούσα χρονική στιγμή εκφράζουμε δημόσια την ειλικρινή και βαθιά λύπη μας για τους τραυματισμούς, που συνέβησαν στις εγκαταστάσεις μας, ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και είμαστε στο πλευρό των τραυματισμένων.

Ήδη δώσαμε εντολή στον πληρεξούσιο δικηγόρο μας, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, να έρθει σε άμεση επικοινωνία με τους πληρεξούσιους δικηγόρους των τραυματισθέντων, ώστε να προσφέρουμε την αναγκαία βοήθεια στους εντολείς τους. Η άνω πρωτοβουλία μας εκπορεύεται εκ λόγων ηθικού καθήκοντος και δεν συνιστά παραδοχή υπαιτιότητας. Προέχει να γίνουν καλά οι τραυματισθέντες και είναι βέβαιον ότι τα θεσμικά όργανα της πολιτείας θα διαφωτίσουν κάθε πτυχή αυτού του θλιβερού συμβάντος».

Απενεργοποιημένες οι κάμερες

Την ίδια ώρα αδιευκρίνιστες παραμένουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η παρέα των 4 νεαρών εκσφενδονίστηκε από το τρενάκι.

Ο εισαγγελέας έχει ζητήσει προκαταρκτική εξέταση για το ατύχημα στο Allou Fun Park.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, η εταιρεία υποστηρίζει πως οι κάμερες ασφαλείας ήταν απενεργοποιημένες, ενώ όσες λειτουργούν είναι απλά καταγραφικές αφού δεν επιτρέπεται να κρατούν αρχείο λόγω του νόμου για τα προσωπικά δεδομένα.

Έτσι, οι αρχές περιμένουν την έρευνα του πραγματογνώμονα που αναμένεται να εξετάσει αν το παιχνίδι λειτουργούσε κανονικά και ποιες είναι συνθήκες κάτω από τις οποίες τα τέσσερα παιδιά εκσφενδονίστηκαν σε παρακείμενους θάμνους.

Σημειώνεται πως μία από τις κοπέλες που τραυματίστηκε στο ατύχημα του λούνα παρκ στου Ρέντη παραμένει στην εντατική με σοβαρά τραύματα στο θώρακα και τον πνεύμονα, ενώ ένας ακόμα νεαρός βρίσκεται στο νοσοκομείο με ρήξη σπλήνας.

Παράλληλα, η τρίτη της παρέας νοσηλεύεται με διάσειση, ενώ ο τέταρτος βγήκε από το νοσοκομείο την Τετάρτη με πολλαπλά τραύματα και 12 ράμματα στο κεφάλι.

Διαβάστε επίσης:

Σχολεία: Πώς θα ανοίξουν τη Δευτέρα – Τι θα γίνει με μάσκες, τεστ και τους ανεμβολίαστους εκπαιδευτικούς (Video)

Κηφισιά: Τρόμος για παρέα 14χρονων – Τους απείλησαν με μαχαίρι και τους λήστεψαν (Video)

Τραγωδία σε παραλία της Βοιωτίας: Νεκρός 15χρονος ψαροντουφεκάς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06