search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 15:23
MENU CLOSE

Η Γη της Ελιάς: Νέο ερωτικό τρίγωνο Μυρτάλης – Αλέξη και Χρήστου (Videos)

08.09.2022 18:16
gi tis elias098-new

Με κομμένη την ανάσα περιμένουν οι φαν της Γης της Ελιάς τις εξελίξεις του δεύτερου κύκλου της σειράς οι οποίες αναμένονται καταιγιστικές.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Αλέξης Μίχας, στα επόμενα επεισόδια θα δούμε την Μυρτάλη να συνεχίζει το φλερτ με τον Χρήστο, ταυτόχρονα όμως να ζει στιγμές πάθους με τον Αλέξη!

Eνώ η Αρεόπολη συγκλονίζεται από απαγωγές και ένοπλες ληστείες, η Μυρτάλη έχει παρασυρθεί από τα αισθηματικά της που είναι ένα μπερδεμένο κουβάρι. Όπως είδαμε στο φινάλε της πρώτης σεζόν, όχι μόνο ξέχασε την απέχθεια της για τον Αλέξη, αλλά αντάλλαξε μαζί του κι ένα παθιασμένο φιλί.

H Μυρτάλη φαίνεται πως πέφτει στην αγκαλιά του, ωστόσο όλα δείχνουν πως αυτό που πραγματικά την ενδιαφέρει είναι ο Χρήστος.

Ο Αλέξης, ο οποίος εργάζεται στην ταβέρνα του τελευταίου γεμίζει μίσος για τον αντίζηλο του, σκέφτεται πως εξαιτίας του μπορεί να χάσει οριστικά τη Μυρτάλη. Οι «φωνές» που ακούει τον βασανίζουν και γίνεται ξανά επικίνδυνος, ενώ η Μαργαρίτα προσπαθεί να τον ηρεμήσει κρατώντας τον μακριά από τη νεαρή κοπέλα.

Το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου θα προβληθεί την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, στις 21:00 το βράδυ, ενώ η σειρά θα προβάλλεται Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00.

Διαβάστε επίσης:

Alpha: Η… καραμπόλα στα δελτία του καναλιού προκάλεσε την παραίτηση της Έφης Αλεβίζου

Cobra Kai: Οι φωτογραφίες από την λαμπερή πρεμιέρα της 5ης σεζόν

Υποκλοπές – Ανδρουλάκης: Συνέντευξη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στον ANT1

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 15:23