search
ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 04:29
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Σκληρές κόντρες για την πρωινομεσημεριανή ζώνη στις πρώτες αναμετρήσεις

08.09.2022 14:23
tileorasi_new

Με πιο σταθερό διάγραμμα απόδοσης, συγκριτικά με τον ανταγωνισμό, ο Alpha χθες (7/9) παρουσίασε καλύτερο μέσο όρο και το υψηλότερο μερίδιο από την πίτα τηλεθέασης της ημέρας σύμφωνα με τα δεδομένα της Nielsen.

Το μπρά ντε φερ της χθεσινής ημέρας για τη «μερίδα του λέοντος» σημειώθηκε ανάμεσα σε Alpha και Mega.

Αλλά η σκληρή «μάχη» ανάμεσα στα πρωινά ενημερωτικά έγινε, νωρίς μεταξύ ΑΝΤ1 και Σκάι με το κανάλι του Φαλήρου να επικρατεί στα σημεία.

Στη συνέχεια η κόντρα αναπτύχθηκε μεταξύ Mega-Σκάι και ΑΝΤ1-Αlpha.

«Happy day», «Super Κατερίνα» αναμετρήθηκαν με τα «Κοινωνία ώρα Mega», «Mega Καλημέρα», «Πάμε Δανάη» του Mega, «Καλημέρα Ελλάδα» και «Το πρωινό» (ΑΝΤ1), «Σήμερα», «Δεκατιανοί», «Αταίριαστοι» του Σκάι, «Braekfast@Star», «Αλήθειες με τη Ζήνα» του Star, «Ώρα Ελλάδος», «Ποιος είναι πρωινιάτικα» του Open και «Συνδέσεις», δελτίο ειδήσεων και «ΕΡΤNews ενημέρωση» της ΕΡΤ1.

Άκαιρη η εξαγωγή συμπερασμάτων λόγω κινητικότητας τηλεθεατών και υπερπροσφοράς παρεμφερών εκπομπών εξαιτίας της οποίας καταγράφεται κατακερματισμός. Υπόψη ότι ακόμα κάποιοι… λείπουν σε διακοπές ή κάνουν διακοπές από την τηλεόραση.

Πάντως από μια ματιά στα μερίδια φαίνεται ότι έχουν σχηματιστεί «μονομαχίες» σε διαφορετικά γκρουπ δυναμικότητας, κάποια από τα οποία θα αλλάξουν. Άλλωστε  ακόμη δεν άρχισαν και οι σειρές μυθοπλασίας

Διαβάστε επίσης:

«Σαμποτάζ»: Ένα ερευνητικό ντοκιμαντέρ για τη διαχείριση της πανδημίας

Disney+: «Ανοίγει» προσφορά και λανσάρει φρέσκο περιεχόμενο

Παπαδάκης για Αναστασοπούλου: «Θα είναι η διάδοχός μου και το λέω με το χέρι στην καρδιά» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 01:43