search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 11:43
MENU CLOSE

Βασίλισσα Ελισάβετ: Προς αναβολή οι αγώνες της Premier League λόγω του θανάτου της

08.09.2022 22:11
premier_new

Ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ βύθισε στο πένθος το Ηνωμένο Βασίλειο (και όχι μόνο) και όσα ακολουθούν βάσει πρωτοκόλλου έχουν αντίκτυπο και στο ποδόσφαιρο της χώρας.

Το «Operation London Bridge», προβλέπει την αναστολή όλων των πολιτικών και αθλητικών εκδηλώσεων κι από αυτό δεν ξεφεύγουν και οι αγώνες της Premier League και των χαμηλότερων κατηγοριών της Αγγλίας.

Όπως αναφέρουν οι «Times», αναμένεται να αναβληθούν οι αναμετρήσεις του προσεχούς Σαββατοκύριακου, ενώ το πιθανότερο είναι να ματαιωθούν και οι αναμετρήσεις των αγγλικών ομάδων στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Η UEFA βρίσκεται ήδη σε επικοινωνία με τους αγγλικούς ποδοσφαιρικούς φορείς, οι οποίοι με τη σειρά τους θα συναποφασίσουν με το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού το πώς θα προχωρήσουν από δω και στο εξής με τις επίσημες υποχρεώσεις.

Διαβάστε επίσης

Ράλλυ Ακρόπολις 2022: LIVE η υπερειδική διαδρομή του OAΚΑ

Ευρωμπάσκετ 2022: «Πάτησε» την Εσθονία και… 5-0 – Αγωνία για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (Videos)

Νις – Κολωνία: Σοβαρά επεισόδια εντός του γηπέδου – Οπαδός έπεσε από την εξέδρα (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 11:43