search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 18:04
MENU CLOSE

Κιμ Γιονγκ Ουν: Ποια είναι η μυστηριώδης γυναίκα που τον συνοδεύει; (Video/Photo)

14.09.2022 11:37
woman new

Τους τελευταίους μήνες μία μυστηριώδης γυναίκα συνοδεύει τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ ουν, η οποία μάλιστα συνηθίζει να κρατάει μία τσάντα. Πρόκειται για μια νέα φιγούρα στον στενό κύκλο του Κιμ, αλλά η ταυτότητά της παραμένει άγνωστη.

Η γυναίκα αυτή φορά ένα αυστηρής γραμμής, σκουρόχρωμο ταγέρ, γυαλιά και έχει στο χέρι μια μεσαίου μεγέθους μαύρη τσάντα. Βρίσκεται δίπλα στον Κιμ σχεδόν σε όλες τις φωτογραφίες από τις δημόσιες εμφανίσεις του , κάτι που έχει πυροδοτήσει διάφορα σχόλια και φήμες για τον ρόλο της.

Πρόσφατα συνόδευσε τον Κιμ σε μία μεγάλη ανοιχτή συναυλία και επίσης τον ακολουθούσε σε ομιλία του στο κοινοβούλιο, όπου η γυναίκα κουβαλούσε διάφορους φακέλους.

Στην ομιλία αυτή ο Κιμ Γιονγκ ουν αναφέρθηκε στο πυρηνικό πρόγραμμα της χώρας του, διαβεβαιώνοντας ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την ανάπτυξη πυρηνικών όπλων.

Τα βορειοκορεατικά Μέσα Ενημέρωσης, που ελέγχονται αυστηρά από τον στενό κύκλο του Κιμ, έχουν μεταδώσει φωτογραφίες και βίντεο της μυστηριώδους γυναίκας τους τελευταίους μήνες, αλλά δεν έχουν κάνει καμία αναφορά στην ταυτότητά της.

Την παρουσία της γυναίκας στο πλευρό του Κιμ εντόπισε πρώτος ο ιστότοπος NK News, που εδρεύει στις ΗΠΑ και τηρεί επικριτική στάση έναντι του καθεστώτος της Βόρειας Κορέας.

«Συνηθίζει να κρατάει μία τσάντα, που πιθανά περιέχει αντικείμενα που μάλλον χρειάζεται ο βορειοκορεάτης ηγέτης να έχει πάντα μαζί του, όπως το τηλέφωνό του, τα τσιγάρα ή κάποια φάρμακα», ανέφερε ο ιστότοπος NK News.

Η γυναίκα αυτή είναι ηλικίας 30 έως 40 χρόνων και φημολογείται ότι μπορεί να είναι συγγενής του Κιμ, ο οποίος έχει τουλάχιστον δύο ετεροθαλείς αδελφές, την Κιμ Σολ σονγκ και την Κιμ Τσουν σονγκ, που γεννήθηκαν στη δεκαετία του 1970.

Σύμφωνα με το NK News η Κιμ Σολ σονγκ, η μεγαλύτερη ετεροθαλής αδελφή του Κιμ μπορεί να «είναι ενεργή στην κομματική ηγεσία, δρώντας στο παρασκήνιο». Για τη νεότερης ηλικίας αδελφή του Κιμ δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα.

Από το 1948 με σιδηρά πυγμή

Η δυναστεία Κιμ, που ελέγχει τη Βόρεια Κορέα από την εποχή του Κιμ Ιλ σουνγκ, κυβερνά από το 1948 και επί τρεις γενιές, με σιδηρά πυγμή, τη χώρα.

Σπανίως αναθέτει υψηλά αξιώματα σε γυναίκες. Ωστόσο ο Κιμ Γιονγκ ουν έχει επιτρέψει σε ελάχιστες γυναίκες να ανελιχθούν σε ισχυρές θέσεις εξουσίας.

Μία από αυτές τις γυναίκες είναι η αδελφή του βορειοκορεάτη ηγέτη, Κιμ Γιο τζονγκ, 34 χρόνων, που είναι η πιο σημαντική δημόσια προσωπικότητα στο καθεστώς της Βόρειας Κορέας μετά τον αδελφό της και η οποία είναι υπεύθυνη για τους μηχανισμούς προπαγάνδας της χώρας.

Πιστεύεται ότι εκείνη έχει οικοδομήσει την δημόσια εικόνα του Κιμ, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό.

Φέτος ο Κιμ διόρισε την πρώτη γυναίκα υπουργό Εξωτερικών της Βόρειας Κορέας, την Τσόε Σον χούι, 57 χρόνων .

Το 2018 ο Κιμ έδωσε στη σύζυγό του, Ρι Σολ τζου, τον τίτλο της «αξιοσέβαστης πρώτης κυρίας», τίτλος που συνοδεύεται και από πολιτική ισχύ.

Κατά το παρελθόν ο Κιμ έχει εμφανιστεί δημοσίως με την Χιον Σονγκ γουόλ, 44 χρόνων, μία ποπ σταρ, που φημολογείται ότι είχε και ερωτική σχέση με τον Κιμ και η οποία έχει ένα συγκρότημα που είναι γνωστό για τα τραγούδια με τα οποία εξυμνείται ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας.

Διαβάστε επίσης

Πέθανε ο Κένεθ Σταρ ο εισαγγελέας στην υπόθεση Κλίντον – Λεβίνσκι (videos)

Ιαπωνία: Πέθανε σε ηλικία 112 ετών ο γηραιότερος άνδρας της χώρας

Βασιλιάς Κάρολος: Του έδωσαν ελαττωματική πένα για να υπογράψει και εκνευρίστηκε – Λερώθηκε από το μελάνι (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 18:00