search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 04:05
MENU CLOSE

Ρόδος: 15χρονη μαθήτρια καταγγέλλει καθηγητή για ασέλγεια – Της έκανε ιδιαίτερα στο Δημοτικό

15.09.2022 11:47
sexoualiki_kakopoiisi_new
pixabay.com

Σε καταγγελία για ασέλγεια εναντίον καθηγητή, ο οποίος της έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στο σπίτι της, προχώρησε μία μαθήτρια της πρώτης Λυκείου από τη Ρόδο.

Το 15χρονο σήμερα κορίτσι εκμυστηρεύτηκε τον Μάιο του 2022 σε μία καθηγήτρια της τρίτης τάξης του Γυμνασίου, στο οποίο φοιτούσε, αλλά και στην μητέρα της, ότι ο καθηγητής ασελγούσε εις βάρος της κατά τη διάρκεια ιδιαίτερων μαθημάτων ενώ φοιτούσε στην πέμπτη τάξη του δημοτικού.

Μάλιστα όπως διατείνεται οι ασελγείς πράξεις εις βάρος της συνεχίστηκαν μέχρι και την πρώτη Γυμνασίου.

Η καθηγήτρια είχε διαπιστώσει αλλαγή στη συμπεριφορά της μαθήτριας και την προσέγγισε για να μάθει έκπληκτη το μυστικό που έκρυβε ακόμη και από τους γονείς της, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα dimokratiki.gr. Μάλιστα το παιδί αποφάσισε να μην συνεχίσει την φοίτησή του στο σχολικό συγκρότημα που εργάζεται ο εκπαιδευτικός και επέλεξε άλλο σχολείο.

Αρνείται τις κατηγορίες ο εκπαιδευτικός

Η καθηγήτρια ενημέρωσε με αναφορά της την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και η υπόθεση παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου και από εκεί στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, ενώ ταυτόχρονα παραγγέλθηκε, όπως προαναφέρθηκε και διοικητική έρευνα.

Ο εκπαιδευτικός αρνείται κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδονται και διατείνεται ότι πράγματι παρέδιδε μαθήματα στο παιδί στο σπίτι του, στην κουζίνα παρουσία των γονιών της. Θεωρεί αδιανόητο να υποστηρίζεται ότι ασελγούσε στο παιδί και υποστηρίζει ότι όταν οι γονείς τον ενημέρωσαν ότι αδυνατούν να πληρώσουν τα έξοδα των ιδιαίτερων μαθημάτων που παρέδιδε σταμάτησε τα μαθήματα.

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Καζάκος: Το «ευχαριστώ» της Ιατρικής Σχολής για τη δωρεά του σώματός του

Κρήτη: 15χρονη κατήγγειλε τον πατέρα της για ξυλοδαρμό – Τη χτύπησε με ξύλο στο κεφάλι

Καιρός σήμερα: Και πάλι… Αύγουστος – Νέα άνοδος της θερμοκρασίας, πότε θα δροσίσει (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07